Skip to main content
Thema bruiloft

Trouwen in Le Marche

By 9 februari 2017november 17th, 2021No Comments

Tussen de prachtige groene heuvels van Le Marche op 20 min afstand van Urbino ligt Villa Marsi 2.0 (The Hill That Breathes) omringd door 30 hectaren grond, romantische tuin, 100 fruitbomen, dennen en eikenbos, grasland, wandelpaden en zwembad.
Villa Marsi biedt de ruimte om met 35 personen te overnachten, zijn er meer gasten geen probleem in de nabije omgeving hebben we goede contacten met collega’s met agriturismo’s en B&B’s, waar de overige gasten kunnen overnachten.
Hier een suggestie van hoe jullie bruiloft er uit kan zien:
De meeste gasten arriveren vaak op vrijdagmiddag en willen zich dan eerst even opfrissen en bijkomen van de reis. Vervolgens kunnen we starten met een ontvangstcocktail van huisgemaakte limoncello en prosecco. s’Avonds kan je het lekker informeel houden, bijvoorbeeld een BBQ, buffet of een pizzaparty zo kan iedereen met elkaar kennis maken en/of even bijkletsen.
De volgende dag is de trouwdag die starten we met een uitgebreid ontbijt, vervolgens arriveert de kapper/visagiste, fotograaf, bloemist etc. Daarna volgt de ceremonie dit kan in Urbino of bij ons op locatie bijvoorbeeld bij ons platform midden in het bos, die je bereikt via een leuke wandeling over het leistenen bospad.
Na de ceremonie moet er natuurlijk getoast worden, aansluitend een lunch bijvoorbeeld met Italiaanse hapjes (crostini’s) en daarna kan er gerelaxt worden. Jullie gasten kunnen zich prima vermaken op ons terrein met (30 hectare) overal leuke hoekjes, zitjes of met een wandeling over de paadjes door het bos. Het zwembad bereik je door een een wandeling over het grindpad via het bos bij het zwembad staan strandbedjes met parasols en er is een bar met een loungebank hier kun je ook een drankje krijgen.
Jullie kunnen ondertussen met de fotograaf mee voor een fotoreportage dit kan bij ons op het terrein of op locatie in het centrum (Urbino), deze prachtige renaissance stad nodigt zeker uit om ook hier de fotosessie te doen. Het is ook leuk om je gasten hierin mee te nemen om te genieten van de mooie straatjes en de vele trappetjes van Urbino. Een ijsje eten of een aperitief te drinken bij de bar op het grote plein of een wandeling over de markt (zaterdagmorgen).
Het bruidsdiner kan op Italiaanse wijze, dan serveren wij op grote schalen antipasti, pasta, secondi en dolce. Of op de klassieke wijze, uitgeserveerd op borden in een aantal gangen aan lange tafels in de romantische tuin, met weids uitzicht over de vallei. In overleg aangepast en aangekleed helemaal naar jullie wens. Tot in de late uurtjes wordt er getafeld en eventueel gedanst met live muziek, met een band of dj dit kan in onze tuin of op het platform in het bos.
De volgende morgen ter afsluiting zal het ontbijt wat te vroeg zijn, dus stellen we voor dit maar een brunch te noemen. Vervolgens zal iedereen weer langzaam naar huis terugkeren of nog wat vakantiedagen er aan vastplakken.
Wil je trouwen via de Italiaanse wet dan werken wij samen met een weddingplanner om alle vergunningen, vertalingen, en papierwerk te regelen.
Als je een voorstel op maat wilt ontvangen en of wilt weten welke periode er mogelijk zijn stuur dan je gegevens per e-mail.

Hartelijke  groet,

Christa en Sándor Marsi

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp