Skip to main content

Trouwen in Italië foto’s

Trouwen in Italië? Soms zegt beeld meer dan duizend woorden. Daarom nemen we je mee over ons landgoed, geven we je een inkijkje in de bruiloften die hier al gevierd zijn en laten we je een virtuele duik nemen in ons zwembad. Klik de woorden hieronder aan om een selectie te maken uit de foto’s. Je kunt natuurlijk ook gewoon door alle foto’s scrollen.

I promise to dance if you play:

Niet iedereen houdt van dezelfde muziek.

Tip: Leuk om in de uitnodigingen te vragen of jullie gasten 1 favoriet nummer op wil geven, zo ben je verzekerd dat iedereen wel een keer op de dansvloer staat en zo creëer je meteen een variabele Play list.

 

trouwen-in-Italië-dansen

Willen jullie ook trouwen in Italië?

We horen graag van jullie hoe we samen droombruiloft werkelijkheid kunnen maken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mailadres

Neem een kijk op de site van onze Italiaanse fotograaf of videograaf.

Foto’s & tips voor jullie bruiloft in Italië

Villa Marsi werkt met een vast team, denk hierbij aan een fotograaf, videograaf,  In de afgelopen jaren een hebben we hiermee een goede band opgebouwd. Wij kunnen dit voor jullie regelen zodat jullie geen taal barrière hebben. Het voordeel van onze vaste foto/ videograaf is dat hij inmiddels al onze mooie plekjes op ons terrein weet en waar je ook de mooiste goldenhour foto’s kan maken, zo hoeven jullie met de fotograaf niet ver weg te gaan voor de shoot. sommigen vinden het toch ook nog leuk om foto’s te maken in Urbino wat ook mooie plaatjes oplevert. De fotograaf is altijd bereidt om met jullie daar nog heen te rijden als jullie dat willen.

Daarnaast zijn er in de afgelopen jaren meerdere Nederlandse en internationale fotografen en videograven op onze locatie geweest om bruiloften vast te leggen. Mocht een bepaalde fotostijl jullie aanspreken dan kunnen wij jullie uiteraard ook in contact brengen met hun.

Lees ook onze blog over mobiele telefoons tijdens de ceremonie.

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp