Reviews:

wat vonden bruidsparen & gasten van Villa Marsi?

Wil je weten hoe anderen onze locatie en diensten ervaren hebben? Hoe wij hen hielpen om hun droombruiloft werkelijkheid te maken? Lees dan de reviews / verhalen van een aantal stellen die bij ons trouwden en bekijk hun foto's. Of lees de reviews.

vlees grillen bruiloft reviews le marche italie

Lees de reviews

Reviews via onze Facebook pagina

Martijn Smouter
Martijn Smouter
04/10/2020
recommends
Heerlijke plek om op vakantie te gaan en te genieten van Italie. Christa en Sandor zijn enorm gastvrij en maken maken er voor de gasten elke dag een heerlijke dag van. Wij hadden een arrangement geboekt waarbij ontbijt en avondeten was inbegrepen. Een absolute aanrader! Sandor kookt heerlijk (Italiaans) en alles vers. Sandor en Christa schuiven zelf ook (regelmatig) aan na of tijdens het diner om met de gasten te kletsen. Wij vonden het heerlijk hier! Zeker een aanrader. ?
Bianca Pannenborg
Bianca Pannenborg
22/09/2020
recommends
Een geweldige lange week gehad. Gastvrijheid ten top en heerlijk eten! Wij komen zeker terug ? Dank je wel Sandor en Christa voor deze mooie herrinnering
Anna Eskes
Anna Eskes
21/09/2020
recommends
Fijne dagen gehad bij Sander en Christa! Sandor kan heerlijk koken! Heerlijke schone kamer, lekker gezwommen en een prachtige omgeving! ?
Bert Daling
Bert Daling
21/09/2020
recommends
Geweldige dagen gehad. Heerlijk gegeten. Prachtige rustige omgeving. Schone kamers. Lekker zwembad met een fantastisch uitzicht.
Mike Companjen
Mike Companjen
22/08/2019
recommends
Geweldige locatie, prachtige omgeving, heerlijk eten, fijne sfeer, gastheer/vrouw verstaan hun vak! nogmaals bedankt Sandor&Christa ?
Raymond Kaak
Raymond Kaak
31/07/2018
recommends
Tsja, wat moet ik ervan zeggen... Onze vakantie was echt helemaal top, en de Marsi’s hebben onze verwachtingen overtroffen! Wat een geweldig leuke familie is dit, en wat zorgen zij ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Heerlijk eten, een fantastisch huis, een lekker zwembad, en in ons geval hele gezellige gasten die ons verblijf nog leuker hebben gemaakt! Wij zijn koud een paar uur thuis, maar wij missen het nu al, en ik in het bijzonder mijn grote vriend Olmo de truffel king! (Check zijn pagina maar op Facebook) Wat een geweldig beest is dat! Christa, Sandor, Zsuzsa, Laszlo en de leuke gasten, bedankt voor de geweldige weken, en tot volgend jaar! Groeten De Kaakies
Annelies Bus-buur
Annelies Bus-buur
24/07/2018
recommends
Vier jaar geleden al optimaal genoten bij de Marsi’s en nu weer terug op de nieuwe plek! En weer op een bijzonder mooie locatie, in het dal, in de bossen maar ook in de zon ver van de drukte en dus vooral rust en stilte (afgezien van het geluid van de cicades). Ontbijt, lunch en diner was weer fantastisch, Sandor is een held in de keuken en Christa doet “de rest”. Zelfs tijdens een bizarre hagelbui waar de ligbedden door de lucht vlogen, de keuken onder water liep, onze en hun auto’s geteisterd werden door hagelstenen zo groot als eieren bleven ze rustig, geen stress, alles komt goed... en dat kwam het. Een heerlijke week met enorm gezellige gasten en de rosé niet aan te slepen was. Genoten dus weer bij de Marsi’s!! �
Else de Vrijer
Else de Vrijer
26/06/2018
recommends
Het is een prachtige locatie in een overweldigend landschap. De familie Marsi is gastvrij, gezellig, vriendelijk, flexibel en behulpzaam. De lunch en het diner zijn om te smullen! Er lopen gezellig wat poezen en honden rond; voor mij persoonlijk vergroot dat de sfeer. Ik heb genoten en draag alle mooie herinneringen mee in mijn hart! Een plek om zeker nog eens heen te gaan!

Reviews via Tripadvisor

Matt
Matt
12/10/2020
The most beautiful, authentic place you’ll ever stay Villa Marsi is just beautiful. It’s hard to find the right words to explain what makes it so magical. Perhaps it’s the location, set in the hills above Urbino, surrounded by forests, perhaps it’s the gorgeous food from local ingredients prepared by owner, Sandor (who in the past has worked in Michelin stared restaurants), or maybe the acres of land you can explore, the pool, the views, the outdoor eating. Or perhaps it’s Olmo and Lupo their two dogs, or the kittens, or the one hen that keeps escaping from the coup. Or maybe it’s the mixture of all of this. A beautiful place to spend a week. Thank you Sandor and Christie. Ps - one word of advice, make sure you have cash to pay your drinks tab at the end of your stay, as the guys don’t have a card machine.
Antonio Prata
Antonio Prata
24/09/2020
Heerlijk rustig Heerlijk rustige vakantie gehad bij Villa Marsi. Rustig gelegen op een heuvel met een adembenemend uitzicht bij het zwembad! De familie Marsi doet er alles aan om je thuis te laten voelen! De gastvrijheid is op en top! Mr. Marsi zorgt tevens voor een uitstekende lunch/diner waarbij je telkens positief wordt verrast. Zeker de moeite om terug te komen omdat het ook een uitstekende uitvalsbasis is om de streek te ontdekken! Wij hebben het alvast met onze Vespa gedaan!
CarolaPaas
CarolaPaas
25/07/2019
Dit wordt je favorite plekje!! Zelden zo'n mooi gelegen B&B gezien! De locatie, het huis, de aankleding, alles klopt! Het ontbijt is heerlijk en ook het diner is fantastisch. De lunch heb ik niet gehad, maar die zal vast en zeker ook erg goed zijn. De sfeer is uitermate relaxed en het zwembad is top! Gerund door twee fantastische mensen (Sandor en Christa), die ervoor zullen zorgen dat het je aan niks ontbreekt! Ik was er twee dagen voor werk (het fotograferen van een bruiloft in de buurt), maar ik kom zeker nog eens terug voor een week vakantie (of twee)!!
Claire
Claire
23/06/2019
Gastvrijheid tot de max! Ik heb een bruiloft georganiseerd bij Villa Marsi en het is echt fantastisch. Zowel voor het bruidspaar, als voor alle gasten. Het was zo'n mooie ervaring dat we meteen de volgende vakantie (prive) hebben geboekt. Sandor en Christa (de eigenaren) zijn heel behulpzaam. Niets is teveel gevraagd en ze doen alles wat ze kunnen om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast is Sandor een fantastische kok. Ik heb op veel plekken in Italië gegeten, maar nergens zo lekker als bij Villa Marsi. Dank voor de gastvrijheid, het heerlijke eten en jullie mooie plek. Zo authentiek en intiem!
Wai Ying L
Wai Ying L
16/06/2019
Optimaal genieten Wij hebben aan het eind van onze rondreis door Italië 4 nachten bij Villa Marsi verbleven. Dat was de beste keus! Van de hele rondreis waren dit de leukste dagen. Een prachtige locatie omringd door bossen, bergen en mooie vergezichten. Sandor en Christa zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Je voelt je er echt thuis in de huiselijke sfeer die ze hebben neergezet. We hebben 4 heerlijke avonden beleefd met hen en de overige gasten. Heerlijk eten bereid door Sandor waarbij we onder het genot van druivensap 😉 goede gesprekken voerden en bovenal veel hebben gelachen tot in de late uurtjes. We zullen zeker terug komen. De honden Olmo en Lupo missen we nu al!
FellowTraveler736428
FellowTraveler736428
02/05/2019
Un posto bellissimo immerso nella natura. La posizione incantevole (la si raggiunge percorrendo un lungo sentiero tortuoso...). Tutt’intorno ci sono colline lussureggianti e la mattina si sente solo il cinguettio degli uccelli. Le auto sono lontane. L’ospitalità dei Marsi è sincera e discreta. Esiste la possibilità di cenare presso il B&B se lo si richiede. Le cene sono un momento piacevole e la cucina di Sandor semplice ma di ottima qualità. Assolutamente consigliato.
EatFreak1972
EatFreak1972
14/07/2017
Relaxte We hebben ontzettend genoten van onze vakantie bij Villa Marsi 2.0! Le Marche is een mooie streek waar het toerisme nog in opkomst is. Lekker zonnig, warme temperatuur, fijne, rustige locatie, mooi zwembad, fantastische kookkunsten en gezelligheid bij Sandor en Christa. Italië pur sang!????
AlexBarneveld
AlexBarneveld
29/05/2017
Geweldig Het is op en top genieten bij Villa Marsi. Leuke ontvangst, erg mooie kamer/ locatie met zwembad en prachtig uitzicht. Je kunt gezellig contact hebben met andere gasten en als je even wilt afzonderen zijn er veel mooie zitjes waar je heerlijk kunt relaxen. Ontbijt goed en wisselt elke dag. Lunch en diner erg goed en vers. Bedankt Christa en Sandor
Kristine M
Kristine M
14/09/2016
Voor een relaxte en culinaire vakantie We verbleven in kamer florence @ villa marsi. Sfeervolle kamer met redelijke bedden en een prima badkamer. We zochten en kregen een rustige plek, met de mogelijkheid leuke stadjes te bezichtigen en daarnaast lekker te eten. Met name het eten van Sandor was een feestje!
Ingrid W
Ingrid W
09/06/2016
Een genot Wij zijn in 2014 bij de Marsi s geweest. In een woord geweldig. Het eten, de gastvrijheid, de andere leuke gasten maakten het plaatje compleet. De workshop met Sandor is ook super. Nu zitten ze op een nieuwe locatie. Nog mooier dan de vorige. Jammergenoeg lukt het ons dit jaar niet om hier naar toe te gaan. Maar degenen die hier aan zitten te denken, zeggen wij DOEN. Een echte aanrader.

Reviews via Google

Niels Vlaanderen
Niels Vlaanderen
22/09/2020
Prachtige locatie met behulpzame mensen. Tijdens mijn bezoek een lekke band gekregen waarbij de eigenaar alles buiten de ANWB om met de garage geregeld heeft waardoor ik supersnel mn auto alweer terug had!
Peter Santegoets
Peter Santegoets
31/01/2020
Yvonne Post
Yvonne Post
28/09/2019
Lieve Christa en Sandor, de bruiloft van Suz&Boris is (mede) dankzij jullie een onvergetelijk feest geworden, het was top!! Lieve groeten uit Moergestel en tot ziens! Yvonne
Thomas Thiadens
Thomas Thiadens
22/07/2019
Gewoonweg heerlijke plek, fijne gastvrouw en heer, iden heerlijke kok en eten aan lange tafel.
Bart Michels
Bart Michels
12/07/2019
Eleonora Longoni
Eleonora Longoni
08/07/2019
Gerda Verlaan
Gerda Verlaan
30/06/2019
Hele mooie locatie met prachtige vergezichten waar je helemaal tot rust kan komen. Sandor en Christa de eigenaren waren heel gastvrij en vriendelijk. In de morgen maakten zij een heerlijk ontbijt dat we met andere gasten konden nuttigen buiten aan een lange tafel. Hierdoor kunnen leuke contacten ontstaan met de andere gasten. Om 8 uur 's avonds zet Sandor weer een diner op tafel waar je tot, als je daar zin in heb, kan natafelen tot in de late uurtjes met elkaar in gezelschap van Sandor en Christa. Zeker een plek om nog eens terug te keren.
Gerard Heeres
Gerard Heeres
29/06/2019
Heerlijke plek om met vakantie te gaan. Te relaxen. Je culinair te laten verwennen met de uitmuntende kookkunsten van Sandor. Dicht bij het unieke stadje Urbino.
Claimy Anthonissen
Claimy Anthonissen
23/06/2019
Ik heb een bruiloft georganiseerd bij Villa Marsi en het is echt fantastisch. Zowel voor het bruidspaar, als voor alle gasten. Het was zo'n mooie ervaring dat we meteen de volgende vakantie (prive) hebben geboekt. Sandor en Christa (de eigenaren) zijn heel behulpzaam. Niets is teveel gevraagd en ze doen alles wat ze kunnen om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast is Sandor een fantastische kok. Ik heb op veel plekken in Italië gegeten, maar nergens zo lekker als bij Villa Marsi. Dank voor de gastvrijheid, het heerlijke eten en jullie mooie plek. Zo authentiek en intiem!
Wai Ying Lolkes de Beer
Wai Ying Lolkes de Beer
16/06/2019
Wij hebben aan het eind van onze rondreis door Italië 4 nachten bij Villa Marsi verbleven. Dat was de beste keus! Van de hele rondreis waren dit de leukste dagen. Een prachtige locatie omringd door bossen, bergen en mooie vergezichten. Sandor en Christa zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Je voelt je er echt thuis in de huiselijke sfeer die ze hebben neergezet. We hebben 4 heerlijke avonden beleefd met hen en de overige gasten. Heerlijk eten bereid door Sandor waarbij we onder het genot van druivensap 😉 goede gesprekken voerden en bovenal veel hebben gelachen tot in de late uurtjes. We zullen zeker terug komen. De honden Olmo en Lupo missen we nu al!
Bekijk ook eens onze facebookpagina

Neem contact op met ons

We horen graag van jullie hoe we samen droombruiloft werkelijkheid kunnen maken.