Skip to main content

Neem contact
op met Villa Marsi

Hoe kom ik bij Villa Marsi? Bekijk de routebeschrijving!

We bespreken graag hoe jullie droombruiloft eruit moet komen te zien en wat wij hierin voor jullie kunnen betekenen. Neem je contact met ons op?

Contact

Telefoon receptie: +39 0722 345 128

Telefoon mobiel: +39 34 6519 7083

E-mail: info@villamarsi.nl

Bezoek ons ook eens op Instagram

Villa Marsi de Italiaanse trouw locatie in Le Marche waar jullie je bruiloft in het Nederlands kunnen bespreken. Villa Marsi regelt voor jullie niet alleen het bruiloft weekend en catering maar  indien gewenst ook de bruidsfotograaf en /of videograaf, kapper, visagist, muziek, trouwambtenaar etc.. Door de jarenlange ervaring hebben wij een betrouwbaar en gespecialiseerd team opgebouwd

Let op: bij het invullen van het contactformulier dat een aantal velden verplicht zijn anders geeft het formulier een foutmelding bij het verzenden. Na het correct invullen en verzenden krijg je een bevestiging dat je formulier is verzonden!

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Gegevens

Naam Bruidspaar(Vereist)
Adres(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Diensten van derden die Villa Marsi voor jullie bruiloft kan organiseren(Vereist)
Bruiloft bedankjes
Hoe hebben jullie Villa Marsi gevonden?

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp