Skip to main content
Planning bruiloft

Trouwen bij Villa Marsi

By 20 maart 2018november 17th, 2021No Comments

Snapshot van landgoed trouwlocatie Villa Marsi in Le marche Urbino Italië

bruiloft_villamarsi_boekje

De locatie

Onze prachtige locatie, gelegen in de glooiende heuvels achter Urbino bereik je door een authentieke landweg gemaakt met  gravel uit de steen groeve van Piobbico. Aan het einde van de strada bianca bereik je landgoed Villa Marsi met het authentieke Italiaanse landhuis omringt door 30 hectare privé truffelbos met tussendoor prachtige panoramische uitzichten over de akkers en dorpen.

Voor het landhuis [agriturismo] is een grote grastuin met een eik van meer dan honderd jaar oud. Deze plek is uitermate geschikt voor een ceremonie met prachtig uitzicht. Het zwembad bereik je na een korte wandeling door het eigen bos en is panoramisch en rustig gelegen. Aan de ander zijde van het terrein ligt helemaal vrij en verscholen in het bos een groot houten platvorm met een doorsnee van 13 meter  waar het bruiloftsfeest in de openlucht kan worden gevierd.

Villa Marsi tuin met zitjes en hangmat

Hoe kan jou huwelijksweekend eruit zien?

Welkomst aperitief party.

Een dag voor de bruiloft arriveren alle gasten op de trouwlocatie. We beginnen met een welkomst aperitief bij de zwembad bar bestaande uit een frisse Prosecco cocktail met een vleugje huisgemaakte limoncello en een assortiment crostini belegt met producten uit de streek. Vervolgens is iedereen vrij om het landgoed te verkennen of een verkoelende duik in het zwembad te nemen.

aperitief_party_villamarsi_trouwen_in_le_marcheGrigliata diner.

Als de schermer valt staat de lange tafel gedekt op het terras bij het restaurant voor een informeel diner in de vorm van een grigliata mista. De chef staat achter de houtskool het vlees te roosteren terwijl de tafel wordt gevuld met begeleidende gerechten. Het diner wordt afgesloten met een glaasje huisgemaakte Limoncello. Daarna is er nog een extra mogelijkheid om nog even na te genieten bij  de kampvuur plaats in het bos, niet te laat want de volgende dag moet iedereen weer fris zijn voor de grote dag :-).

 

diner_aankomstdag_bruiloft_lemarche_marsi_villaHuwelijksdag.

Op de huwelijksdag beginnen we met een uitgebreid ontbijtbuffet waarna iedereen zich rustig kan voorbereiden op de grote dag. Rond de middag staat er een lunch buffet in de tuin klaar  met verschillende uitgebreide belegde broodjes, sandwiches, ciabatta en uit deze streek piadina’s en lokale wijnen en eventueel begeleid door onze saxofonist met zijn dj.

lunch_cermonie_bruiloft_lemarche_italieCeremonie.

In de middag zal de ceremonie plaatsvinden in de grote tuin met het fantastische uitzicht over de heuvels.  Na afloop van de ceremonie komt de toost met bubbels [Prosecco] en een ‘muzikale begeleiding’ is mogelijk door het Rossini Street Quartet  wat de ceremonie geheel feestelijk aankleedt.

 

ceremonie_trouwlocatie_villamarsi

Bruidsdiner.

Na de toost heeft iedereen de mogelijkheid om zich zelf even op te frissen en klaar te maken voor het diner. De lange tafel is tussentijds prachtig aangekleed met linnen, kaarsen en bloemen. Het diner kan bijvoorbeeld bestaan uit typisch Italiaans de antipasti [diverse soorten locale vleeswaren, kazen, marmelades’s en brood] vervolgt door een zacht gegaarde lende met truffeljus, gegrilde seizoensgroenten met polenta cuore en ter afsluiting een prachtige bruidstaart (op zijn Italiaans na het diner) van de lokale patissier.

bruidstafel_villamarsi_lemarche_trouwen

 

Bruiloftsfeest.

Na het diner gezamenlijk met de gasten een korte wandeling door het bos richting het platvorm, waar de Saxofonist met Dj of band jullie favoriete nummer draait en de feestavond wordt geopend. De bar is geopend met diverse drankjes.

bruiloft feestavond villamarsi

Vertrekdag.

Dag 3 wordt rustig gestart! ontbijt of een brunchbuffet waarbij iedereen heerlijk kan napraten over de geweldige dag van gisteren. Daarna is het helaas tijd om de koffers te pakken en richting huis te gaan en voor sommige om te beginnen aan een heerlijke vakantie in Italië!

trouwen_bij_villamarsi_in_le_marche_italie

 

 

 

 

 

 

 

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp