side-area-logo
Trouwen bij Villa Marsi

De locatie

De prachtige locatie gelegen in de groene heuvels bereik je door een authentieke strada bianca. Daarna kom je aan op een verborgen authentieke Italiaanse villa omringt door 30 hectare privé truffelbos met tussendoor prachtige panoramische uitzichten over de akkers en dorpen.

Voor het gastenverblijf is een groot grasveld met een eik van meer dan honderd jaar oud. Deze plek leent zich uitstekend voor een ceremonie met prachtig uitzicht. Het zwembad bereik je door een korte wandeling door het eigen bos en is panoramisch gelegen. Aan de ander zijde van het terrein ligt, verscholen in het bos, een grote ronde houten vlonder waar de feestavond in de openlucht plaatsvindt.

Hoe ziet de huwelijksdag er uit?

Een dag voor de bruiloft komt iedereen al aan bij onze agriturismo. We beginnen met een poolparty bij het zwembad en openen deze met een glaasje heerlijke prosecco en zelfgemaakte crostinies. Vervolgens is iedereen vrij om het landgoed te verkennen en een duik in het zwembad te nemen.

Aan lange tafels verzorgen wij een volledige BBQ of  juist een echte italiaanse pizza avond met lokale wijnen en sluiten af met een glaasje limoncello en een borrel bij het kampvuur in ons eigen bos.

Op de huwelijksdag zelf beginnen we met een ontbijtje en kan iedereen zich rustig voorbereiden op de grote dag. Voor de lunch serveren we een buffet met verschillende belegde piadina’s en frisse sandwiches, met lokale wijnen. Dan is het zover, de ceremonie die plaatsvindt in de grote tuin met het fantastische uitzicht over de heuvels.  Na afloop van de ceremonie is er natuurlijk prosecco en een ‘muzikale begeleiding’ die het geheel feestelijk aankleedt. Als afsluiting een diner en een groot feest tot in de kleine uurtjes in de eigen tuin. Wat een mooie ervaring is het toch, trouwen in Le Marche Italië.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villa Marsi vakantie in Le marche Italië

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Website build by Laszlo Marsi © 2010-2019

Villa Marsi WhatsApp Chat
Send via WhatsApp