Skip to main content
Nieuws

Jansen Magazine Februari 2012

By 14 februari 2012november 17th, 2021No Comments

                                       

Jansen beeld

Vakantie! Waar gaan we naar toe dit jaar? Ik bespaar je de zoektocht en tip je in Europa ‘dat ene vakantieadresje’. Geen verre vliegreizen naar tropische oorden. Wel alle ingrediënten die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Met een fijn prijsje. Dit keer Villa Marsi, Urbino, Italië.

Vlakbij de prachtige studentenstad Urbino ligt Villa Marsi op een heuvel in de streek Le Marche, Italië. De familie Marsi (Christa, Sándor, Laszlo en Zsuzsa) zorgt voor een warm welkom in één van de zeven appartementen in de villa. Als je de koffers hebt uitgepakt, kun je ’s avonds mee-eten aan lange tafels onder de vijgenboom. Sándor kookt meerdere avonden per week de lekkerste lokale gerechten en Christa zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Als je houdt van de Italiaanse keuken, geef je dan zeker op voor de kookworkshop. En natuurlijk mag je al het lekkers vervolgens zelf opeten. Ook voor de kinderen is dit een waar paradijs! Laszlo en Zsuzsa nemen de kinderen mee op sleeptouw en voordat je het weet duiken de kinderen in het zwembad, spelen ze met de honden en kittens, springen ze op de trampoline en bakken ze pizza’s in de houtoven. Villa Marsi is een villa vol vakantie!

Tip:
Ga naar Villa Marsi met de auto of huur een auto om de omgeving te kunnen ontdekken. Voor een dagje strand ga je naar Pesaro of Riccione. Voor cultuur en truffels ga je naar Gubbio. En om te shoppen naar het belastingparadijs San Marino. Wat wil een mens nog meer? De appartementen zijn te huur vanaf circa €70 per nacht (minimaal 2 nachten) of €420 per week.
Villa Marsi, Urbino, Italië, www.villamarsi.nl


Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp