Je bruiloft in het bos van landgoed Villa Marsi met een feestavond onder de sterrenhemel

bruiloft_villamarsi_boekje

 

Trouwen in het bos

Zijn jullie echte Italië aanbidders en daarnaast ook nog natuurliefhebbers, dan is trouwen in het bos echt iets voor jullie. Genieten op landgoed Villa Marsi gelegen op heuvel in een bosrijk gebied, met romantische plekjes, panoramische uitzichten, idyllische bospaadjes de combinatie voor een magische en vooral romantische bruiloft. Omgeven door een prachtig natuurlijk decor welke je kunt aanpassen met de mooiste decoraties om een onvergetelijke bosbruiloft te verwezenlijken.

Je bruiloft in een Italiaans bos heeft als voordeel tegenover de Nederlandse versie dat het weer meestal top is. Wil je geen risico dan kunnen we en waanzinnige stretchtent laten plaatsen waardoor je bruiloft niet in het water kan vallen.

 

Bos catering

Het voordeel van jullie bos bruiloft bij Villa Marsi is dat wij de volledige catering kunnen doen. Sandor heeft vele jaren in de Nederlandse gastronomie gewerkt als Chefkok, en ondernemender en Christa als gastvrouw. Voor jullie bruiloft in het bos kunnen we alle wensen vooraf bespreken en doorlopen, denk hierbij aan het ontvangst en het diner op de aankomst avond. De trouwdag zelf, hoe en waar de ceremonie moet plaats vinden, wat voor soort bruidstaart, welke hapjes, hoe gaat het bruidsdiner eruit zien en waar gaan we de tafel opmaken en natuurlijk de feestavond.

 

Decoratie

Op zich heeft het bos een prachtig natuurlijk decor, maar extra details zijn natuurlijk altijd mooi. Stel je voor mooie lantarens langs het leisteen pad naar het platvorm beneden in het bos waar de feestavond kan plaatsvinden. Het platvorm verfraaien met ballonen of doeken. De tuin aankleden rond het prieel waar eventueel de ceremonie kan plaatsvinden. Voor ideeën kijk eens op pintrest ! Probeer tijdens het weekend een klein team samen te stellen wat helpt met de aankleding een opruiming. Villa Marsi verzorgt de basis en kan op verzoek materialen huren.

 

Feestavond

Deze kan zoals eer genoemd plaatsvinden beneden in het bos waar we een groot rond platvorm met een doorsnee van 14 meter. Je bereikt dit platvorm door een leistenpad. Rondom het platvorm is er nog voldoende mogelijkheid voor ideeën J ook is er een echt houten bostoilet.

 

Overnachten tijdens het weekend

Bij Villa Marsi kunnen we 30 gasten laten slapen, heb je meer gasten, geen probleem ! op loop afstand kunnen we nog 30 gasten kwijt.

villa marsi zwembad met flamingo
diner aan lange tafel aankomst avond
diner tafel Tavolo di Oste
Bruiloft in het bos tafel Villa Marsi
pizza catering bij food festival
Villa Marsi lachend bruidspaar
Band van Dattum bij Villa Marsi
Villa Marsi boog met priklampjes bij platvorm in het bos
Rossini street quartet in de tuin bij Villa Marsi
bar_tent
Liefdes boom
Villa Marsi crostini assortiment
Bruidspaar op het Villa Marsi landgoed in Le Marche Italie
Villa Marsi feest avond in het bos
all gasten
bruiloft in het bos
Op het platvorm in het bos
BBQ avond
fingerfood by the pool
Door het bos naar het zwembad
bruidstafel