Ik Vertrek- le Marche Italië Villa Marsi 

 

Sandor, Christa, Laszlo en Zsuzsa ) Marsi en niet te vergeten onze 4 voeter’s Lola, Dolce, Olijf Lupo en (Sarah+).

In 2010 begonnen wij aan onze Italiaanse droom (Ik Vertrek). Spannend een nieuwe uitdaging emigreren en een nieuw bedrijf opstarten. We moesten onze banen opzeggen, Sandor was Chef kok bij DimS in Hooglanderveen en Christa werkte bij Assurantie kantoor Wulfse in Amersfoort. Laszlo en Zsuzsa moesten afscheid nemen van al hun vrienden en van school.

Een mooie locatie op steenworp afstand van Urbino met 7 gastenkamers een zwembad en tuin.We hebben hier prachtige jaren gedraaid met zeer veel gasten [inmiddels zijn vele vaste vakantie gasten geworden]. Kookworkshops, diners onder de vijgenboom, poolparty’s, diners bij het buur agriturismo,etc..

Maar in 2016 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en op hemels breed een kilomter afstand van ons vakantiehuis vonden we een unieke locatie om Villa Marsi 2.0 te starten. De nieuwe locatie heeft 3 gebouwen [waaronder een privé huis voor ons en de kinderen] een gastenhuis met 8 kamers, restaurant ruimte en horeca keuken, een dependance met 3 kamers en rond om geen tuin, maar 30 hectare landgoed, met grasveld, bossen, bomen,paden, een houten platvorm midden in het bos, een zwembad met panoramisch uitzicht, een receptie gebouw met magazijnen, een grote parkeerplaats en dat alles op een heuvel gelegen.

Waar komt de naam Marsi vandaan

Hoe is het nu met de familie Marsi [Avro-Tros Pagina] 

Met de auto naar Italië.

marsi news
Family cartoon villamarsi
pers villa marsi
villa marsi 2011
De Marsi's Urbino