Skip to main content

Ik Vertrek de familie Marsi

 

Sándor, Christa, Lászlo en Zsuzsa ) Marsi en niet te vergeten onze 4 voeter’s Lola, Dolce, Olijf Lupo en (Sarah+).

In 2010 begonnen wij aan onze Italiaanse droom gevolgd door het Avro-Tros televisie programma “Ik Vertrek”. Vol spanning een nieuwe uitdaging tegemoet emigreren naar Italië en daar een nieuw bedrijf opstarten. We hebben onze banen opgezegd in Nederland Sándor was Chef kok bij restaurant DimS in Hooglanderveen en Christa werkte bij Assurantie kantoor Wulfse in Amersfoort. Laszlo en Zsuzsa moesten afscheid nemen van al hun vrienden en van school.

Villa Marsi in Le Marche Urbino

Een mooie locatie op steenworp afstand van Urbino met 7 gasten appartementen een zwembad en fraai aangelegde tuin begon het avontuur van ” ik vertrek de familie Marsi” We hebben dit 5 jaar lang op de kaart gezet als gastenverblijf met zeer veel vaste gasten. Een vakantie bestemming waar je avonds heerlijk kon blijven eten aan de lange tafel onder de oude vijgenboom, Kookworkshops kon volgen, pizza en poolparty’s, diners bij het buur agriturismo, boottochten  etc..

Villa Marsi 2.0

Maar in 2016 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en op hemels breed een kilometer afstand van ons vakantiehuis vonden we een unieke locatie om Villa Marsi 2.0 te starten. De nieuwe locatie heeft 3 gebouwen [waaronder een privé huis voor ons en de kinderen] een gastenhuis met 8 kamers, restaurant ruimte en horeca keuken, een dependance met 3 kamers gelegen op een landgoed van 30 hectare. Een landgoed met grasveld, bos, fruitbomen ,paden, groentetuin een houten platvorm midden in het bos, een zwembad met panoramisch uitzicht, een receptie gebouw met magazijnen, een grote parkeerplaats en dat alles op een heuvel gelegen.

Ik vertrek voor een bruiloft naar Italie

Inmiddels draaien we volledig als trouw locatie in Italie, wil je meer hierover lezen bekijk dan onze trouw locatie in Italie pagina

Waar komt de naam Marsi vandaan

Hoe is het nu met de familie Marsi [Avro-Tros Pagina] 

Met de auto naar Italië.

ik vertrek de familie marsi kookworkshop

ik vertrek de familie marsi boottocht

ik vertrek de familie marsi diner oude vijgenboom

bruiloft diner tafel trouw locatie villa marsi
Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp