Route beschrijving Villa Marsi in Le Marche 

 

vanuit Pesaro A14  tolweg:

Richting urbino Pieve di Cagna  SP423, daarna de SP3 tot de afslag Ca’ Gallo  dan bovenaan de weg linksaf  over de brug de eerste rechts richting Pieve di Cagna. Deze weg blijven volgen  na Pieve di Cagna  richting Urbania (strada provinciale 66) aanhouden rechts de begraafplaats voorbij rijden na 4 kilometer zie je het bord van Villa Marsi rechts van de weg.

De zandweg inslaan je rijd langs een oranje huis links en verder naar beneden langs een wit huis rechts, daarna doorrijden tot je VILLA MARSI bereikt.

Voor het uitladen kun je de auto bij het gasten verblijf zetten daarna graag de auto op de grote parkeerplaats parkeren.

 


– vanuit Fano A14 tolweg:

Richting Urbino E78 (SS 73 BIS)  vóór Urbino op de rotonde 3e afslag richting Arezzo, San Marino 

Op de volgende rotonde (met Vlinder) neem de 2e afslag naar Centro, Arezzo (SS73 BIS). Deze weg gaat om Urbino heen met aan de rechterhand de stadswal.

Je rijdt langs het benedenplein (Borgo Mercatale)  van Urbino met de poort naar de stad aan de rechterhand.

(Op dit plein is een echte Italiaanse bar “Mama’s café” met de lekkerste espresso of cappuccino en waar je heel vriendelijk wordt ontvangen door Mario.)

De SS73 +/- 8 km blijven volgen richting naar Arezzo en San Giustino.

Onderweg kom je door het gehucht Tufo daarna Montesoffio

Blijven doorrijden tot je rechts een bord met de afslag ziet Pieve di Cagna deze afslag nemen en de weg blijven volgen c.a. 6 km daarna ziet u het bord van VILLA MARSI.

De zandweg inslaan (let op ! neem de bocht ruim omdat er is hoogte verschil tussen het asfalt en en de zandweg ) je rijd langs een oranje huis links en verder naar beneden langs een wit huis rechts, daarna doorrijden tot je VILLA MARSI bereikt.

Voor het uitladen kun je de auto bij het gasten verblijf zetten daarna graag de auto op de grote parkeerplaats parkeren.

Coördinaten 43.746122   12.536007


Villa Marsi
Via Ca’Loreto 3 – 61029 [PU] Pieve di Cagna – Urbino – Italië
Telefoon receptie: +39 0722 345128 
Telefoon mobiel: +39 3465197083       
info@villamarsi.nl