Trouw locatie Villa Marsi heeft nog enkele mogelijkheden in 2022

Informeer via onderstaand formulier!

Trouwen in Le Marche Italië

Jullie bruiloft bij Villa Marsi

Trouwen in Italië tussen de prachtige groene heuvels van Le Marche! Op 10 km afstand van Urbino (Unesco) ligt Villa Marsi, omringd door 30 hectaren grond, romantische tuin, 100 fruitbomen, dennen en eikenbos truffelbos, grasland, wandelpaden en panoramisch gelegen zwembad.

Villa Marsi biedt de ruimte om met 33 personen te overnachten. Zijn er meer gasten, geen probleem, in de nabije omgeving hebben we goede contacten met collega’s van agriturismo’s en B&B’s, waar de overige gasten kunnen overnachten. De eerste locatie op 900 meter afstand.

Hier een suggestie van hoe jullie bruiloft er uit zou kunnen zien:

De meeste gasten arriveren vaak op vrijdagmiddag en willen zich dan eerst even opfrissen en bijkomen van de reis. Vervolgens kunnen we starten met een ontvangstcocktail van huisgemaakte Limoncello & Prosecco.’s-avonds kun je het lekker informeel houden, bijvoorbeeld met een BBQ, buffet of een pizzaparty, zo kan iedereen met elkaar kennis maken en even bijpraten.

De volgende dag is de trouwdag, die starten we met een uitgebreid ontbijt, vervolgens arriveert de kapper/visagiste, fotograaf, bloemist etc. Daarna volgt de ceremonie, dit kan  bij ons op locatie, bijvoorbeeld bij ons platform midden in het bos, die je bereikt via een leuke wandeling over het lei-stenen bospad.

Na de ceremonie moet er natuurlijk getoost worden, aansluitend een lunch bijvoorbeeld met Italiaanse hapjes [crostini] en daarna kan er gerelaxt worden. Jullie gasten kunnen zich prima vermaken op ons terrein overal leuke hoekjes, zitjes of met een wandeling over de paden door het bos. Het zwembad bereik je door een wandeling over het grindpad via het bos. Bij het zwembad staan strandbedden met parasols en er is een poolbar waar je een drankje kunt nemen.

Jullie kunnen ondertussen met de fotograaf mee voor een fotoreportage, dit kan bij ons op het terrein of op locatie in het centrum van Urbino. Deze prachtige renaissance stad nodigt zeker uit om ook daar de fotosessie te doen. 

Het is ook leuk om je gasten naar Urbino te verwijzen, zodat zij kunnen  genieten van de mooie straatjes  de vele trappetjes en pleinen. Een ijsje eten of een aperitief te drinken bij de bar op het grote plein. Ook erg leuk is  een wandeling over de markt (zaterdagmorgen).

Het bruidsdiner kan op Italiaanse wijze, dan serveren wij op grote schalen antipasti, pasta, secondi en dolce. Of op de klassieke wijze, uitgeserveerd op borden in een aantal gangen aan lange tafels, in de romantische tuin met weids uitzicht over de vallei. In overleg aangepast en aangekleed helemaal naar jullie wens. Tot in de late uurtjes wordt er getafeld en eventueel gedanst met live muziek, met een band of dj. Dit kan in onze tuin of op het platform in het bos.

De volgende morgen ter afsluiting, zal het ontbijt wat te vroeg zijn, dus stellen we voor dit maar een brunch te noemen. Vervolgens zal iedereen weer langzaam naar huis terugkeren of nog wat vakantiedagen er aan vastplakken.

Wil je trouwen via de Italiaanse wet dan werken wij samen met diverse weddingsplanners om alle vergunningen, vertalingen en papierwerk te regelen.

Als je een voorstel op maat wilt ontvangen vul dan onderstaand contact formulier in.

Villa Marsi bruidspaar artikel in de Elsevier

Villa Marsi Bruidspaar artikel Elsevier
trouwlocatie_villamarsi-le_marche_italie
Villa Marsi september 2020
Rosanne & Antoine

De bruiloft bij Villa Marsi
bruiloft-2020-marsi
Villa Marsi september 2020
Joëlle & Marcel

De bruiloft bij Villa Marsi
bruidspaar trouwt in italie
Villa Marsi september 2019
Suzanne & Boris

De bruiloft bij Villa Marsi
bruidspaar-villa-marsi-urbino
Villa Marsi juni 2019
Eline & Peter

De bruiloft bij Villa Marsi
Bruidspaar-Villa_marsi_urbino
Villa Marsi juni 2019
Sanne & Roy

De bruiloft bij Villa Marsi
bruidspaar
Villa Marsi september 2018
Kim & Joeri

De bruiloft bij Villa Marsi
Villa Marsi aansnijden bruidstaart
Villa Marsi juni 2018
Berit & Floris

De bruiloft bij Villa Marsi
zojuist getrouwd in Urbino
Villa Marsi / Urbino, september 2017
Nicole & Sebastiaan

De bruiloft bij Villa Marsi
Bruiloft ceremonie bij Villa Marsi in Le Marche Italië
Villa Marsi Juni 2017
Lisa & Tom

De bruiloft bij Villa Marsi
Trouwen italië
Inge Peters Rit
Image
D.J. & Saxofonist
Daniel Mancini
Image
Bruiloft fotograaf
Devis Ferri
Image