Trouwen in Le marche Italië

Jullie bruiloft bij Villa Marsi

Trouwen in Italië tussen de prachtige groene heuvels van Le Marche! Op 20 min afstand van Urbino (Unesco) ligt Villa Marsi, omringd door 30 hectaren grond, romantische tuin, 100 fruitbomen, dennen en eikenbos truffelbos, grasland, wandelpaden en panoramisch gelegen zwembad.

Villa Marsi biedt de ruimte om met 35 personen te overnachten, zijn er meer gasten geen probleem in de nabije omgeving hebben we goede contacten met collega’s met agriturismo’s en B&B’s, waar de overige gasten kunnen overnachten.

Hier een suggestie van hoe jullie bruiloft er uit kan zien:

De meeste gasten arriveren vaak op vrijdagmiddag en willen zich dan eerst even opfrissen en bijkomen van de reis. Vervolgens kunnen we starten met een ontvangstcocktail van huisgemaakte limoncello & Prosecco. s’Avonds kan je het lekker informeel houden, bijvoorbeeld een BBQ, buffet of een pizzaparty zo kan iedereen met elkaar kennis maken en even bijkletsen.

De volgende dag is de trouwdag die starten we met een uitgebreid ontbijt vervolgens arriveert de kapper/visagiste, fotograaf, bloemist etc. Daarna volgt de ceremonie dit kan in Urbino of bij ons op locatie bijvoorbeeld bij ons platform midden in het bos, die je bereikt via een leuke wandeling over het leistenen bospad.

Na de ceremonie moet er natuurlijk getoast worden, aansluitend een lunch bijvoorbeeld met Italiaanse hapjes (crostini’s) en daarna kan er gerelaxt worden. Jullie gasten kunnen zich prima vermaken op ons terrein met (30 hectare) overal leuke hoekjes, zitjes of met een wandeling over de paadjes door het bos. Het zwembad bereik je door een een wandeling over het grindpad via het bos bij het zwembad staan strandbedjes met parasols en er is een bar hier kan je ook een drankje krijgen.

Jullie kunnen ondertussen met de fotograaf mee voor een fotoreportage dit kan bij ons op het terrein of op locatie in het centrum (Urbino), deze prachtige renaissance stad nodigt zeker uit om ook hier de fotosessie te doen. Het is ook leuk om je gasten hierin mee te nemen om te genieten van de mooie straatjes en de vele trappetjes van Urbino. Een ijsje eten of een aperitief te drinken bij de bar op het grote plein of een wandeling over de markt (zaterdagmorgen).

Het bruidsdiner kan op Italiaanse wijze, dan serveren wij op grote schalen antipasti, pasta, secondi en dolce. Of op de klassieke wijze, uitgeserveerd op borden in een aantal gangen aan lange tafels, in de romantische tuin met weids uitzicht over de vallei. In overleg aangepast en aangekleed helemaal naar jullie wens. Tot in de late uurtjes wordt er getafeld en eventueel gedanst met live muziek,  met een band of dj dit kan in onze tuin of op het platform in het bos.

De volgende morgen ter afsluiting zal het ontbijt wat te vroeg zijn, dus stellen we voor dit maar een brunch te noemen. Vervolgens zal iedereen weer langzaam naar huis terugkeren of nog wat vakantiedagen er aan vastplakken.

Wil je trouwen via de Italiaanse wet dan werken wij samen met diverse weddingsplanners om alle vergunningen, vertalingen, en papierwerk te regelen.

Als je een voorstel op maat wilt ontvangen en of wilt weten welke periode er nog mogelijk zijn stuur dan je gegevens per e-mail.

Image
Berit & Floris
De bruiloft bij Villa Marsi
Mr & Mrs Wakka @ Villa Marsi june 2018
Bruiloft ceremonie bij Villa Marsi in Le Marche Italië
Lisa & Tom
De bruiloft bij Villa Marsi
Het eerste weekend van Juni hebben wij onze bruiloft gevierd bij Villa Marsi In Le Marche.
Image
Nicole & Sebastiaan
De bruiloft bij Villa Marsi
Urbino, 6 september 2017. Una giornata particolare.... een bijzondere dag
Trouwen italië
Inge Peters Rit
Image
amen met een team van professionals zorgen wij voor de organisatie van uw bruiloft. Dit team bestaat uit de beste fotografen, de leukste trouwambtenaars en de beste lokale leveranciers in Italië.

Trouwen Italië werkt vanuit een paar kernwoorden: passie, energie, creativiteit en heel veel liefde. Deze kernwoorden proberen wij in elke door ons georganiseerde bruiloft terug te laten komen. Juist door open en eerlijk te communiceren met onze aanstaande bruidsparen, door vooral goed te luisteren en creatieve ideeën te opperen nemen wij de complete organisatie van uw bruiloft uit handen. Of dit nu gaat om een bruiloft onder de Toscaanse sterrenhemel, een romantische bruiloft aan één van de Italiaanse meren, een uitgebreide bruiloft op verschillende locaties of een intieme viering in uw eigen achtertuin. Door jarenlange ervaring en expertise in zowel Italië als Nederland hebben wij de beste van de beste partners gevonden waar we mee samen werken om uw bruiloft tot de mooiste dag van uw leven te maken. De mooiste locaties, de beste fotografen, , creatieve bloemisten, we kennen ze allemaal.

The Wedding Department
Claimy Anthonissen.
Image
Otherwize Weddings
Marion van Zutphen
Image