Skip to main content
Trouwlocatie

Weer een paar weken voorbij

By 11 april 2010november 17th, 2021No Comments


Het gaat hard en de weken vliegen voorbij.
Afgelopen Maart zijn Maurice,Claudia,Gerda en jan bij ons geweest.
Maurice en ik gaan al vanaf onze jeugd met elkaar om en hebben allerbei onze horeca droom waargemaakt die we hadden als kleine jongentjes.
Ik een eigen eetcafe (DE ZAAK) in Amersfoort en nu de villa in Italie en Maurice eerst cafe (HART VAN AMERSFOORT) en nu al jaren cafe (CUBA LIBRE) in Amersfoort.
Oke maar dat is de achtergrond.
Ze zijn hier dus geweest en in die dagen hebben we natuurlijk veel gegeten en gedronken en zijn we naar San Marino geweest.
De laatse avond hebben we pizza’s gebakken in onze hout oven en het was erg gezellig.(zie foto’s)
Nadat zij vertrokken zijn is het mooi weer gebleven en hbben we het een en ander in de tuin gedaan en zijn we begonnen met schilderen in de kookstudio en in de souterain onder het zwembad.
In het weekend van de pasen kwam Meinte m’n zwager samen met jaro mijn neefje om ons stekje te bewonderen en mij te helpen met het bouwen van een buitenbar bij het zwembad.
Vrijadg avond natuurlijk iets te laat gemaakt bij de openhaard met wat glaasjes wijn, dus zaterdag ochtend werd het hout iets later gehaald dan gepland.
Aan het einde van de zaterdag hadden we al een aardige bar staan en die hebben we zondag afgebouwd.
Zondag avond weer met z’n alle pizza bakken en weer super gezellig ook omdat we nog snel even een tafel in de pizza ruimte hebben gemaakt, waar je lekker kan toe kijken als de ander aan het bakken is.
Meinte en ik bleven die avond nog wat na borrelen bij het haardvuur en hoorde dat het buiten noodweer werd.
Toch maar even buiten kijken of het allemaal goed ging met de bar en het zwembad die we s’middags aan hadden gezeten om te reinigen voor het seizoen begint.
Toen we beneden kwamen in het pomphuis, waar ook onze overige spullen in dozen stonden opgeslagen kwam ons een verassing tegemoet. We hadden lekkage door de regen.
Het bleek dat er een put was volgelopen en de leidingen van de put kwamen uit in het pomphuis waar het met bakken naar beneden kwam.
In de hele ruimte stond ongeveer 20 cm water met daarin drijvend onze boeken en andere spullen.
Afijn het werd een late nacht en de volgende ochtend zijn we de schade gaan opnemen.
In de afgelopen dagen hebben we met mooi weer het gat gedicht en de boel gedroogd.

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp