Skip to main content
Thema bruiloft

Unplugged Wedding!

By 11 december 2018november 17th, 2021No Comments

Alle gasten fotografen?

Reden voor een Unplugged-huwelijk!

Hieronder een aantal echte trouwfoto’s die zijn gemaakt door professionele trouwfotografen.

 

Selfie stick pointing out

Camera Phones everywhere!

The Groom cannot even see!

People stepping into shot

Ban iPads from Weddings

Wat betekent ‘unplugged wedding’?

Een ongeplugde bruiloft is een bruiloft waarbij u vraagt uw gasten geen telefoon, camera, ipad etc…. te gebruiken. Een ongeplugde bruiloft gaat over genieten van het moment, kijken door het gangpad naar vrienden en familie, hun emotie te zien, hun kunnen zien glimlachen en de liefde te voelen.

Maar in een wereld waar mensen hun telefoons constant checken, foto’s maken en uploaden naar Facebook of Instagram in een oogwenk, wil je niet door het gangpad kijken om je vrienden en familie verstopt te zien achter een camera of  mobiele telefoons en dan terwijl jullie amper
ja ik wil” hebben gezegd staan de foto’s al online.

 

Waarom zouden jullie een unplugged bruiloft willen?

Als de bovenstaande foto’s niet genoeg reden zijn, denk dan aan je gasten en waarom je wilt dat ze daar zijn. Je wilt dat ze er zijn om van jullie te genieten, van het moment dat je gaat trouwen, alles te vergeten en er gewoon te zijn. Gasten hoeven hun telefoon niet te checken, gasten hoeven geen foto’s te maken, jullie hebben een professionele trouwfotograaf ingehuurd.

 

Sociale media

In deze tijd van de social media is het bijna ondenkbaar dat er niks online komt, maar laat je gasten het beperken tot de rest van het weekend, foto’s van de feest avond en  aankomst etc….

Jullie bruiloft

Je wilt dat je gasten net zo genieten van jullie bruiloft als jullie zelf je hebt je familie en vrienden niet uitgenodigd om foto’s te maken en een fotograaf te zijn voor die dag, je hebt daarvoor een professional aangenomen. Je hebt ze uitgenodigd, omdat je ze er bij wilt hebben, daar in persoon en niet verborgen achter een telefoon.

Het verbieden van telefoons en camera’s klinkt misschien een beetje sterk, maar het gaat er niet om ze te verbannen, het gaat erom dat je gast begrijpt dat je een professionele huwelijksfotograaf hebt ingehuurd en dat ze deze foto’s eenmaal gereed kunnen bekijken. Je wilt dat je gasten begrijpen dat ze er zijn en genieten van het moment.

Gebruik borden om uw gasten te adviseren hun telefoon of camera niet te gebruiken tijdens de ceremonie, voeg een berichtje toe en noteer je uitnodiging, bekijk Unplugged Weddings op Pinterest voor ideeën over borden met teksten, formulering en creatieve manieren om je gasten te informeren.

Dit blog artikel is gebaseerd op een engelstalig artikel van your perfect wedding photographer

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: “ca-pub-2051377692999132”,
enable_page_level_ads: true
});

 

 

 

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp