Trouwlocatie Villa Marsi in Le marche

 

Dit wordt de mooiste dag van jullie leven en waar dat beter te vieren dan een van de meest romantische landen ter wereld ? Landgoed Vila Marsi in Le Marche Italië 30 hectare met oude eiken, acacia, pijnbomen & fruitbomen met verschillende mogelijkheden en unieke verborgen plekjes.

Een schitterend gesitueerd zwembad met zonnebedden en panoramisch uitzicht over het Marchiaanse heuvel landschap. Stel je voor  een ontvangst cocktail op de aankomst dag bij de zwembadbar met heerlijke Italiaanse aperitief hapjes. In de verte de magie van de goudgele zon die langzaam onder gaat achter de glooiende heuvel en de zwoele avond laat intreden met het geluid van zingende cicades op de achtergrond.

Na de ontvangst cocktail en informeel diner op het terras bij het restaurant of op het grasveld  aan een lange tafel met uitzicht over de glooiende heuvels. De chef bereid mediterraan geurende vlees en groenten gerechten op de houtskool grill die worden geserveerd met de beste lokale wijn. Jullie genieten van het samen zijn met dierbare vrienden en familie van deze heerlijke eerste dag op landgoed Villa Marsi.

Dit is een voorbeeld voor de mogelijkheid van de eerste dag, natuurlijk is alles in overleg mogelijk om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

Een feestavond met een band of DJ begeleid door saxofonist in de tuin of beneden op een verscholen platvorm in het bos?

Een ceremonie met vrienden en familie met panoramisch uitzicht onder begeleiding van een heus Italiaans street quartet.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze adembenemende locatie.

ceremonie opstelling
bruidstafel
bruidsdiner tafel
watertafel
catering villa marsi
Feestavond op het platvorm in het bos
Feestavond drummer
tuin villa marsi
Feestavond Tuin Villa
villa-marsi-feestavond-vlonder-bos
Villa Marsi bruid
bruidspaar villa marsi met bruidstaart
tafel bruiloft
bruidsfeest italie
villa marsi zwembad met flamingo
prosecco ontvangst
zwembad villa marsi
bruidspaar met trouwambtenaar