Skip to main content

Suzanne & Boris trouwen op landgoed Villa Marsi in le Marche

Lieve Sandor en Lieve Christa,

Dankjewel, wat hebben wij genoten. Een paar dagen voor de bruiloft kwamen wij aan. We konden ons plekje gelijk goed vinden en hebben wat relaxed rondom huis. Jullie gastvrijheid is zo natuurlijk het voelt meteen als thuis. Niets is te gek, zo ook een bbq een dag voorafgaand aan de bruiloft. Iedereen schuift aan en eentje meer of minder het is allemaal geen probleem..

Wij hebben het hele weekend zo genoten en ons geen moment druk hoeven maken dat er iets niet goed geregeld zou zijn geweest. Jullie zijn aanwezig op de voor en achtergrond en weten precies in alle situaties bij te springen. Ook de lokatie is in een woord ge-wel-dig! Heerlijk landelijk met veel verscholen mooie plekjes..

Wij hebben zowel voor als tijdens en na de bruiloft mogen genieten bij villa marsi en dit is zeker aan te raden. Super geschikt voor groot bruiloftsweekend maar ook een relaxte vakantie. Wij komen zeker nog eens terug.

Liefs, Boris, Suzanne en Lieze

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp