side-area-logo
Stukje in de stad Amersfoort
Geëmigreerd stel op tv

vrijdag 5 november 2010 01:15
AMERSFOORT – Het naar Italië geëmigreerde Amersfoortse stel Sándor en Christa Marsi is binnenkort op de landelijke televisie te zien. Tijdens hun emigratie werden zij en hun kinderen gevolgd door het Tros programma “Ik Vertrek”. Het programma wordt op 20 November om 21:30 op Nederland 1 uitgezonden.
Na 38 jaar in Amersfoort te hebben gewoond vertrokken Sándor en Christa Marsi begin dit jaar naar Italië om daar een villa met zeven vakantieappartementen en een kookstudio te beginnen. Sandor is in de Amersfoortse horeca-wereld geen onbekende. Hij heeft in diverse Amersfoortse restaurants gewerkt en was de laatste jaren chefkok van DimS in Hooglanderveen.
De uitzending laat onder meer de laatste schooldagen van hun kinderen en de laatste werkdagen van Sandor en Christa zien, evenals het afscheidsfeest in Cuba libre.
Meer informatie op www.villamarsi.com en via info@villamarsi.nl

Villa Marsi vakantie in Le marche Italië

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

There is 1 comment on this post
  1. Anoniem
    november 21, 2010, 9:45 pm

    Leuke documantaire en grote waardering voor jullie stap naar een mooi stukje italië en jullie mooie plek. Heel veel succes. Bart ten Oever, Amersfoort

Website build by Laszlo Marsi © 2010-2019

Villa Marsi WhatsApp Chat
Send via WhatsApp