Skip to main content

Een sprookjesbruiloft? Deze droom is voor ons bij Villa Marsi meer dan uitgekomen!

Bruiloft Roy en Sanne

 

De voorbereidingen
Een bruiloft regelen in Italië, waar begin je? Ongeveer 2 jaar voor onze trouwdatum zijn wij ons gaan oriënteren: welke regio?, welke locatie?, hoe regelen we het verblijf van onze gasten? Kortom veel vragen. Deze vragen werden als snel beantwoord door Villa Marsi. De eerste contacten waren snel gelegd en verliepen soepel en voorspoedig en wij werden erg blij van de mogelijkheden en het meedenken van Sandor en Christa!

En voor we het wisten was onze bruiloft na een aantal mailwisselingen geboekt! Wel een gek idee, want in het echt hadden we natuurlijk nog niets gezien. Een jaar voor de bruiloft hebben we Villa Marsi dan in het ‘echt’ mogen bewonderen… en toen viel alles op zijn plek, een droomlocatie verscholen in de heuvels van Le Marche!

Vol vertrouwen gingen wij de verdere voorbereidingen op onze bruiloft tegemoet. Maar geen vraag of uitdaging was Sandor en Christa te veel. Bij alles hebben zij ons geholpen, van de taart, kapper, visagist, fotograaf en muziek; niets was hen te gek!

Het huwelijksweekend
En dan komt je droomhuwelijk steeds dichterbij… Super spannend om je gasten voor het eerst te ontmoeten op de locatie en dan ieders reacties te mogen zien. De eerste avond nog even lekker ontspannen onder het genot van (hoe kan het ook anders) heerlijke pizza’s en limoncello, voordat de ‘officiële’ trouwdag aanbreekt.

En hoe fijn is het om de huwelijksdag relaxed (en niet al te vroeg) te kunnen beginnen met een ontbijtje samen met je familie. Daarna kon iedereen zich klaar maken voor het officiële gedeelte van dag. De kapper en visagist stonden alvast klaar om de bruid tot in de puntjes te verzorgen.

En dan kan de grote dag beginnen, een fantastische ceremonie in de mooi versierde tuin, ontspannen, ongedwongen en onvergetelijk.

Voor ons was het een erg leuke ervaring om te shooten op en rondom de oude stadsmuren en de smalle steegjes van Urbino, wat de meest prachtige plaatjes heeft opgeleverd. Natuurlijk nog wel even wennen aan de Italiaanse fotograaf, maar zelfs met taalbarrière zijn de foto’s een herinnering voor altijd.

En dan hebben wij het over het eten nog niet eens gehad! Alles was tot in de puntjes geregeld, heerlijk, echt Italiaans eten, aan lange tafels onder de wegzakkende Italiaanse zon en als spectaculaire ‘kers op de taart’ vuurvliegjes die zich tijdens het diner lieten zien. Meer hoef ik toch niet te zeggen?

Mooie herinneringen voor altijd!
Terugkijkend op onze fantastische bruiloft kunnen wij alleen maar concluderen: Villa Marsi is een garantie op een prachtige bruiloft, een relaxt feest dat tot in de puntjes voor je is verzorgd op een hele unieke locatie midden in de prachtige heuvels van Le Marche!!

En nog een voordeel van trouwen in Italië, de huwelijksreis kan snel beginnen! ?

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp