Skip to main content
Planning bruiloft

Palio della Rana in Fermignano

By 15 mei 2010november 17th, 2021No Comments

Afgelopen april zijn we naar het kikker race festival in Fermignano geweest.
Diverse teams uit de omgeving gaan daar jaarlijkse de strijd aan met kruiwagen en kikker, om zo snel mogelijk het parcours af te leggen met de kikker voorop. Wie er het snelst is heeft gewonnen.
Natuurlijk was er een traditionele show voorafgaand met blaaskapel, klederdracht en jury.

www.proloco-fermignano.it

Palio della Rana. Een uniek kikker ras dat gezien wordt als hoofdpersoon in Fermignano (PU). Een zeer speciale race waarin de kikkers aan boord van een kruiwagen vervoerd worden van start naar Finish
Makkelijker gezegd dan gedaan omdat de kikkers als je kunt voorstellen dat het instinct te springen uit de wagen , verjaagd uit hun “scarriolante.”
Entertaining de nieuwsgierigen, de Palio della Rana oude oorsprong. En ‘inderdaad een echte historische toernooi (ook erkend door de Italiaanse Federatie Spelen en de geschiedenis van de levens-geschiedenis) en is elke zondag na Pasen Marsen in de stad. De oorsprong van dit unieke evenement zijn te wijten aan de verre 1607, toen Francesco Maria della Rovere II, 15e graaf van Montefeltro hertog van Urbino, in de oprichting van de eerste “gemeenteraad” Fermignano bestaat uit 24 bestuurders, waarvan 10 gekozen “Castle” en de andere in de “Villa’s” rond.

Palio della Rana in een korte
170 meter te gaan duwen van een kruiwagen race, het vermijden van de andere concurrenten, en gekleed in middeleeuwse kostuums. Technische of geluk? Fortune zeker, maar ook een goede gave ervaring. De kikker kan inderdaad besloten in te springen in qualisasi tijd, maar het is zeker dat een rivaliserende winnende trainer heeft nog meer kans. Telt zeer goed tot vaststelling van de race: snelheid, schieten, gevoel voor richting en aandacht besteden aan alle schokken en stoten dat ontsnappen … zou beslissen over de kikker Zeker is dat de prijs van de kikker is een zeer leuke race om nodigen, zelfs als toeschouwer. De plotwendingen zijn altijd enorm en komen vaak sensationele inhalen van twee meter van de finish, terwijl een concurrent, nu zeker van de overwinning zelfs proberen te bellen in uw kruiwagen kikker ontsnapt laatste minuut. Scarriolanti Naast de vaardigheid en snelheid is derhalve vereist vastberadenheid, rustig en ko (kromme vertaling via google)

Kijk ook op: YOU TUBE onder VILLA MARSI

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp