Skip to main content

Wij zijn Mr en Mrs Marsi

Villa Marsi wordt gerund door ons, Mr en Mrs Marsi. De naam doet misschien Italiaans aan, maar we zijn Nederlanders. Sandór is de chefkok en verzorgt onder andere het culinaire programma, Christa organiseert de rest van de bruiloft. Samen met ons team zorgen we dat de omgeving wordt aangekleed, de stoelen klaar staan en de welkomstborrel geserveerd wordt. Het bruidspaar hoeft, bij wijze van spreken, alleen nog maar het ja-woord te geven.

Sinds 2010 in Italië

We verschenen in 2010 in het Nederlandse programma Ik Vertrek. We wilden onze kansen ontdekken in Italië en zijn inmiddels volledig geïntegreerd en gegroeid. We genieten van de natuur, de lieve mensen, het eten, de rijkheid van het land en ons eigen enorme, sprookjesachtige paradijs met zo veel ruimte, rust en natuur. Natuurlijk wilden we dat niet voor onszelf houden. Daarom hebben we de locatie ontwikkeld om aan bruidsparen de gelegenheid te geven om met een intieme groep de liefde samen met ons te vieren. Wij huren geen cateraars in, maar doen alles zelf. Communiceren met ons is dan ook snel en duidelijk.

Doordat we inmiddels alweer elf jaar Villa Marsi runnen, kennen we de beste lokale leveranciers met wie we goede afspraken hebben opgebouwd. We kennen de omgeving op ons duimpje, dus willen jullie een middag Urbino in of een wandeling maken, dan weten we precies waar je moet zijn. En elke winter bedenken we manieren om het landgoed nog beter en mooier te maken.

Neem contact op met ons

Wij denken met jullie mee over wat haalbaar is qua budget, ideeën om de locatie aan te kleden, welke planning het meest handig is en welk menu het best valt bij jullie en jullie gasten. Neem contact met ons op en we bespreken graag met jullie hoe we jullie droombruiloft werkelijkheid kunnen maken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mailadres
Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp