Skip to main content
Nieuws

Nog een nachtje voor de uitzending van ik vertrek

By 19 november 2010november 17th, 2021No CommentsInmiddels is het eerste seizoen succesvol gedraaid.
 We hebben heel veel leuke gasten mogen ontvangen. Ook hebben we al een aantal kookworkshops gegeven. 
Lászlo en Zsuzsa gaan inmiddels met de schoolbus naar school, wel vroeg, om 07:00 uur ‘s- morgens moeten ze instappen. Zij doen het echt super, we zijn enorm trots dat ze sneller geïntegreerd zijn dan we hadden verwacht. Lászlo en Zsuzsa fietsen met hun mountainbike over de heuvels naar hun vriendjes of naar de buren. Ze spreken al heel goed Italiaans en ook wij zijn al een stuk verder met de taal mede door de cursus Italiaans die wij bij de universiteit van Urbino volgen, maar ook door de contacten met school, kennissen en buren die we vaak ontmoeten. 
Sinds juli van dit jaar zijn wij officieel ingezetenen van de gemeente Urbino.

We hebben ontzettend fijne en aardige buren, waar we goed contact mee hebben en ook commercieel gezien zijn we samen druk bezig om vele activiteiten te ontplooien, voor promotie van streek producten en omgeving, catering enz. Ook zijn wij bezig om onze status van B&B om te zetten naar countryhouse of agriturismo.

Onze opstart problemen zijn inmiddels opgelost, onze medebewoonster is vertrokken en alle appartementen zijn nu van ons.

Onze auto op Nederlands kenteken geeft nog wel problemen, omdat deze vanuit Amerika is ingevoerd en het in Italië erg moeilijk is om deze op Italiaans kenteken te laten zetten, de kosten hiervoor zijn belachelijk hoog. De auto staat inmiddels te koop bij een Italiaanse dealer.

Met ons zelf gaat het ook super, elke dag genieten we weer en vragen elkaar regelmatig “mis je Nederland” maar de conclusie is dan steeds weer ”nee totaal niet”! We voelen ons hier thuis, de mensen om ons heen zijn aardig. De omgeving rond ons huis is fantastisch we zitten midden in de natuur met een schitterend uitzicht en ‘s -morgens vroeg lopen de hertjes om het huis.
Wil je de stad in dan ben je met tien minuten rijden op het plein van Urbino met volop leven, studenten, terrasjes, restaurants en gezelligheid.

We hadden een droom en die hebben wij met z’n vieren verwezenlijkt zonder spijt of heimwee !!!

Sándor, Christa, Zsuzsa en Lászlo Marsi

 

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp