side-area-logo
Nog een nachtje voor de uitzending van ik vertrekInmiddels is het eerste seizoen succesvol gedraaid.
 We hebben heel veel leuke gasten mogen ontvangen. Ook hebben we al een aantal kookworkshops gegeven. 
Lászlo en Zsuzsa gaan inmiddels met de schoolbus naar school, wel vroeg, om 07:00 uur ‘s- morgens moeten ze instappen. Zij doen het echt super, we zijn enorm trots dat ze sneller geïntegreerd zijn dan we hadden verwacht. Lászlo en Zsuzsa fietsen met hun mountainbike over de heuvels naar hun vriendjes of naar de buren. Ze spreken al heel goed Italiaans en ook wij zijn al een stuk verder met de taal mede door de cursus Italiaans die wij bij de universiteit van Urbino volgen, maar ook door de contacten met school, kennissen en buren die we vaak ontmoeten. 
Sinds juli van dit jaar zijn wij officieel ingezetenen van de gemeente Urbino.

We hebben ontzettend fijne en aardige buren, waar we goed contact mee hebben en ook commercieel gezien zijn we samen druk bezig om vele activiteiten te ontplooien, voor promotie van streek producten en omgeving, catering enz. Ook zijn wij bezig om onze status van B&B om te zetten naar countryhouse of agriturismo.

Onze opstart problemen zijn inmiddels opgelost, onze medebewoonster is vertrokken en alle appartementen zijn nu van ons.

Onze auto op Nederlands kenteken geeft nog wel problemen, omdat deze vanuit Amerika is ingevoerd en het in Italië erg moeilijk is om deze op Italiaans kenteken te laten zetten, de kosten hiervoor zijn belachelijk hoog. De auto staat inmiddels te koop bij een Italiaanse dealer.

Met ons zelf gaat het ook super, elke dag genieten we weer en vragen elkaar regelmatig “mis je Nederland” maar de conclusie is dan steeds weer ”nee totaal niet”! We voelen ons hier thuis, de mensen om ons heen zijn aardig. De omgeving rond ons huis is fantastisch we zitten midden in de natuur met een schitterend uitzicht en ‘s -morgens vroeg lopen de hertjes om het huis.
Wil je de stad in dan ben je met tien minuten rijden op het plein van Urbino met volop leven, studenten, terrasjes, restaurants en gezelligheid.

We hadden een droom en die hebben wij met z’n vieren verwezenlijkt zonder spijt of heimwee !!!

Sándor, Christa, Zsuzsa en Lászlo Marsi

 

Villa Marsi vakantie in Le marche Italië

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

There are 18 comments on this post
 1. Anoniem
  november 20, 2010, 9:26 pm

  Leuk om jullie blog te lezen en dat het er goed voor jullie uitziet. Mooie accomodatie en ligging. Ik hoop voor jullie dat deze uitzending veel nieuwe klanten oplevert. Groeten uit Nederland, bart

 2. november 20, 2010, 9:33 pm

  Net ik vertrek gekeken ziet er alemaal geweldig uit en schitterende ligging en omgeving.
  Wens jullie heel veel succes en komen zeker langs als we in de buurt zijn.

  mvg karin

 3. SImone
  november 20, 2010, 9:34 pm

  Net de uitzending gezien. Wat een geweldige stek en volle bewondering voor jullie lef, moed en optimisme. Ik ga Villa Marsi zeker in gedachten houden. Veel succes!
  Groeten uit NL, SImone

 4. Anoniem
  november 20, 2010, 9:38 pm

  Heb net de uitzending gezien en was benieuwd of jullie er nog zitten, gelukkig wel dus.
  Het ziet er allemaal mooi uit, knap van jullie dat jullie deze stap hebben gezet en ik wens jullie dan ook heel veel succes.
  Ik zal jullie adres in gedachten houden.

  Groetjes Gerda

 5. Anoniem
  november 20, 2010, 9:39 pm

  Eindelijk weer eens een uitzending met een positieve wending! Ziet er top uit! Veel succes en misschien tot ziens.
  Groeten uit Nederland.
  Marjon.

 6. Anoniem
  november 20, 2010, 9:40 pm

  De reacties zullen wel binnenstromen; respect en bewondering voor jullie stap en ambities. Zo zie je maar: altijd je eigen droom doorzetten, whatever happens. Veel succes en veel gasten toegewenst!

 7. november 20, 2010, 9:53 pm

  Zojuist de uitzending gezien.
  Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst. Geniet van al dit moois samen!

 8. Yvonne
  november 20, 2010, 10:00 pm

  Nieuwsgierig geworden na de uitzending ben ik op jullie website/blog terechtgekomen. Mijn complimenten, ik heb 30 jaar in de reiswereld gewerkt en zou mijn klanten jullie accommodatie zeker adviseren. Het ziet er geweldig uit en ik bewonder jullie doorzettingsvermogen. Heel veel geluk met Villa Marsi!!!!

 9. Anoniem
  november 20, 2010, 10:35 pm

  Gefeliciteerd met het behaalde succes! De appartementen op de site zien er heel goed uit, ook de omgeving lijkt ons heerlijk rustig en fijn om in te wandelen.
  De uitzending werkt uitnodigend voor een bezoek volgend jaar. Hartelijke groeten uit Wijhe van Lammie en Ad.

 10. Gerrit Garcia del Rio
  november 20, 2010, 11:25 pm

  Hola,

  Ik heb de uitzending gezien en ik bewonder jullie inzet. Alle begin is moelijk, maar het gaat jullie zeker lukken. Wij, een gezin met 3 kinderen hebben de dezelfde stap genomen zo'n 2,5 jaar geleden naar Zuid spanje en we genieten nog elke dag. Veel succes verder

  http://www.haciendaguaroviejo.com

 11. Hugo en Karin
  november 21, 2010, 9:46 am

  Uitzending (gemist) gezien en blij dat het jullie goed gaat en jullie uiteindelijk het hele huis hebben en de vergunningen en dat jullie ingeschreven zijn. Petje af voor jullie lef en doorzettingsvermogen, maar jullie zijn ook nog eens heel sympathiek! Het moet lukken, wij wensen jullie iig alle goeds.
  En wie weet tot ziens…

 12. Anoniem
  november 21, 2010, 11:37 am

  zit die vrouw nog in jullie appartement… Hoe dan ook, tijdens mij eerst volgende reis naar Italie kom ik jullie zeker bezoeken!!! Ik ben dol op lekker eten, mijn Italiaanse taalvaardigheid is onvoldoende, dus jullie zijn de ideale springplank naar de Italiaanse keuken!!! Dus hou vol tot volgend jaar dan zit jullie toko ramvol.

 13. Anoniem
  november 21, 2010, 1:00 pm

  Met erg veel plezier naar jullie verhaal gekeken, daarna ook jullie website bewonderd! Top! Ook wij houden jullie zeker in the picture als vakantiebestemming. Op naar 2011…met veel boekingen.
  Groeten uit Harderwijk, Saskia en Willem

 14. november 21, 2010, 1:01 pm

  Geweldig dat het zo goed gaat! Heb net de uitzending gezien en wat een prachtige plek hebben jullie daar, We gaan het onthouden en wie weet komen we wel vakantie vieren bij jullie. Heel veel succes verder !

 15. Fam. T uit Rotterdam
  november 21, 2010, 3:21 pm

  Hallo Sandor,Christa,Laszlo en Zsuzsa

  Ook wij hebben de uitzending gezien en wensen jullie alle succes van de wereld.
  Het is een prachtige locatie en ook de appartementen etc. zien er echt heel verzorgd & stijlvol uit.
  We zijn aan het denken om dit jaar toch een keer naar Italië te gaan en jullie staan bovenaan ons lijstje met bestemmingen.
  Lijkt ons super om bij jullie een weekje te verblijven.

 16. november 22, 2010, 3:10 am

  Hi, net online de uitzending gezien, veel succes gewenst vanuit Texas en jammer van de auto, we zitten o.a. in de export van Amerikanen

 17. november 22, 2010, 9:00 am

  Ook hier net de uitzending van Ik Vertrek gekeken. Erg dapper om voor jullie eigen hart te volgen, ondanks de meningen en gevoelens van familie in Nederland. De eerste schooldag van jullie kinderen, waarbij de slinger was opgehangen 'we zijn blij dat jullie er zijn' vond ik wel een echte tranentrekker, hoe attent van de school! Ik wens jullie en de kinderen veel succes in de toekomst, maar dat zal zeker goed komen! Gr. Linda

 18. Anoniem
  december 05, 2010, 10:44 am

  We hebben zonet online de uitzending bekeken vanuit Zuid Korea en we hebben alle bewondering voor jullie prestatie. Wij hebben zelf in Italie gewoond en we herkennen de problemen waar tegen jullie oplopen. Trouwens wij komen ook uit Amersfoort maar hebben NL 6 jaar geleden verlaten. We wensen jullie veel succes en we komen als we in de buurt zijn eens bij jullie eten.

  Vriendelijke groeten van Famile Lok vanuit Busan, Zuid Korea

Website build by Laszlo Marsi © 2010-2019

Villa Marsi WhatsApp Chat
Send via WhatsApp