Skip to main content
Bruiloften

Nicole en Sebastiaan trouwen in Le Marche Italië

By 20 december 2017november 17th, 2021No Comments

Nicole&Sebastiaan trouwen in Italië le Marche

Urbino, 6 september 2017. Una giornata particolare…. een bijzondere dag. Dat was de opening van een liefdevol verhaal tijdens onze ceremonie gesproken door mijn tante in het stadhuis van Urbino. En opnieuw verschijnt er nu weer een enorme lach op onze gezichten.
In mei 2016 vond ik na aardig wat avonden Google, de link naar Villa Marsi. De foto’s spreken voor zich. Ik hou van het pand, het veld eromheen en de sfeer die de foto’s je vertellen. Dezelfde zomer zijn wij op vakantie gegaan naar Italië. Samen met kleine Laut reisden wij door Italië met als eind bestemming een aantal dagen Villa Marsi. De omgeving is prachtig, de weg er naar toe maakt je nieuwsgierig. Als je aankomt bij Villa Marsi nemen Sandor en Christa de tijd voor je. Het enthousiasme is groot als zij het landgoed laten zien. Het huis, onze kamer, de gezamenlijke ruimte en dan de korte wandeltocht door het truffel bos naar het zwembad. WoW WoW WoW daar is het mooi. We keken elkaar aan en wisten stiekem al genoeg en toen hadden wij het platform nog niet eens ontdekt.
Sandor, Christa en de kids Lászlo en Zsuzsa zijn ontzettend gezellig, ontspannen en flexibel.
Op vakantie gaan bij de Marsi’s is al een feestje opzich. En eigenlijk is bij ons alles favoriet. Het ontbijt, de omgeving, Urbino en het zwembad. Maar als je ‘s avonds een keer besluit om mee te eten dan wil je echt nooit meer weg. Laut kon heerlijk slapen en wij hadden ook een fijne avond. Eenmaal thuis konden wij goed nadenken over onze wensen en mogelijkheden. Want ondanks dat de bestemming fantastisch is, is trouwen in Italië best een stap. Maar toen al onze gesprekken en ideeën bleven uitkomen op trouwen in Italië bij Sandor en Christa was de keuze gemaakt! Na een onvergetelijke voorbereidingsweek in mei was op 5-6-7 september Villa Marsi en het pand van de buren gevuld met onze familie en vrienden.

Een feestelijke opening bij het zwembad met prosecco en eigengemaakte limoncello. Prachtig weer, dus al snel volgde de eerste, vierde, zevende en tiende plons. En opnieuw stonden wij bij het zwembad met de gedachte WoW WoW WoW.
‘S avonds heeft Sandor een heerlijke Italiaanse bbq gemaakt. Dat is zo bijzonder met al je liefste mensen bij elkaar.
De volgende ochtend begon de dag al stralend mooi, de sfeer was geweldig! Voor het aankleden mocht ik gebruik maken van het huis van Sandor en Christa. En met de Italiaanse kapper en visagie ben je zo blij dat Zsuzsa en Christa in de buurt zijn. Op naar Urbino om te trouwen. Urbino is een gezellige studentenstad. Levendig maar ook echt authentiek. Genieten als je daar rondloopt. Wij zagen elkaar voor het eerst in het stadhuis. De officiële wettelijke ceremonie is geregeld door Jorina van trouwen in le marche. Zij was er de hele dag bij om te zorgen dat alles perfect verliep. Zo konden Sandor en Christa zich volledig richten op alles rondom Villa Marsi.
En daar stonden wij in het Italiaanse stadhuis met de Italiaanse burgemeester die je trouwt en wederom ook daar is iedereen ontspannen en flexibel. Tijd gebonden zijn ze niet en ze geven je alle ruimte om de ceremonie persoonlijk te maken zoals jezelf wenst! Na het proosten op een plein in de stad zijn wij met de allerleukste fotograaf ‘Paolo Manzi’ Urbino in geweest om foto’s te maken. Onze gasten lagen in de tussentijd alweer in het zwembad of verkende verder Urbino en de omgeving!
Het Italiaanse diner was tot in de puntjes verzorgd. En weer WoW WoW WoW wat zag het er mooi uit en wat smaakt het lekker. Christa denkt aan alles en als je dan toch nog wensen hebt dan denkt ze met je mee. In de tussentijd was Lászlo druk met de voorbereiding van het feest bij het platform. Het was beneden echt een sprookje. Wat hebben we daar gelachen en gedanst tot in de late uurtjes.
De volgende ochtend stonden er voor de vroege vogels croissants en yoghurt klaar. Afsluitend heeft Sandor een brunch gemaakt. De tafel was voor de derde keer gedekt. Deze keer met citroenen en groen uit de tuin. We genieten met elkaar volop en zoals aan al het moois een einde komt namen wij daarna afscheid van onze gasten. Nog geen afscheid van Villa Marsi daar zijn wij nog een paar nachten gebleven en wij komen daar zeker nog vaker terug. Sandor, Christa, de kinderen, Vera, de broer en zus van Christa onwijs bedankt voor deze geweldige dagen. Wij gaan deze dagen en jullie nooit vergeten.

Veel liefs Sebas, Nicole & Laut

[dfd_spacer screen_wide_resolution=”1280″ screen_wide_spacer_size=”10″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″]
[dfd_spacer screen_wide_resolution=”1280″ screen_wide_spacer_size=”10″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″][vc_media_grid item=”basicGrid_VerticalFlip” grid_id=”vc_gid:1609840034736-9ef9bc2a-430f-5″ include=”17897,17896,17841,17840,17838,17839,17890,17824,17807,17805,17792,17787,17785,17783,17782,17963,17818,17816,17964,17965″]
Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp