Skip to main content
Planning bruiloft

Minestra di Cavolo, Pasta e Fagioli

By 15 januari 2012november 17th, 2021No Comments

250 gram gewelde borlotti bonen
200 gram witte kool
150 gram pasta naar keuze
150 gram gehakt 
80 gram gerookte spek blokjes
50 gram vetspek
1 ui
2 teentjes knoflook
peterselie
20 gram polenta
extra vierge olijfolie
zout

Hak  de ui, knoflook en peterselie en vet spek.Bak het gehakt aan in de olie en voeg als het bruin is de gehakte ui, knoflook, peterselie en vet spek toe en na twee minuten de polenta en haal van het vuur.Zet de bonen op met water en zout en kook ze gaar. Voeg de in blokjes gesneden spek en gesneden witte kool en pasta toe. 
Als de pasta beet gaar is het gehakt mengsel toevoegen en nog even laten doorkoken op laag vuur, eventueel water toevoegen om gewenste dikte te krijgen.
Daarna op smaak brengen met zout peper en olijfolie

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp