Skip to main content
Planning bruiloft

Wildzwijn Ragu

By 16 Marzo 2017#!30Mer, 17 Nov 2021 15:33:37 +0100p3730#30Mer, 17 Nov 2021 15:33:37 +0100p-3Europe/Amsterdam3030Europe/Amsterdamx30 17pm30pm-30Mer, 17 Nov 2021 15:33:37 +0100p3Europe/Amsterdam3030Europe/Amsterdamx302021Mer, 17 Nov 2021 15:33:37 +01003333311pmmercoledì=1986#!30Mer, 17 Nov 2021 15:33:37 +0100pEurope/Amsterdam11#Novembre 17th, 2021#!30Mer, 17 Nov 2021 15:33:37 +0100p3730#/30Mer, 17 Nov 2021 15:33:37 +0100p-3Europe/Amsterdam3030Europe/Amsterdamx30#!30Mer, 17 Nov 2021 15:33:37 +0100pEurope/Amsterdam11#No Comments
Wildzwijn
Ragu
·        
1 kg Wildzwijn vlees (bout)
·        
1 bosje basilicum
·        
2 thee lepels oregano
·        
2 rode pepers
·        
2 uien
·        
4 wortels
·        
4 stengels bleekselderij
·        
4 teentjes knoflook
·        
2 blikjes gepelde tomaat
·        
1 glas rode wijn
·        
 
Maak de groenten, pepertjes en knoflook schoon en snij deze
fijn, en snij het vlees in kleine blokjes.
Bak het vlees en maak het op smaak met knoflook peper, zout
en peper Bak in de zelfde pan maar dan op laag vuur de groenten met overige
knoflook, pepertje aan en voeg daarna het vlees erbij en blus deze met de wijn
en tomaten.
Laat een geheel sudderen tot een mooie saus.

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp