Skip to main content
Planning bruiloft

Lavendel Mayonaise

By 20 mei 2010november 17th, 2021No Comments

Zo maar even een receptje lekker bij dun gesneden koud kalfsvlees.


Lavendel mayonaise

• Voor de lavendelmayonaise:
• 2 eidooiers
• 2 eierdopjes natuurazijn
• citroensap
• 4 dl zonnebloemolie
• de blaadjes van 10 takjes lavendel
• beetje mosterd
• zout
• crème fraîche

Draai voor de mayonaise de lavendelblaadjes met de zonnebloemolie in de keukenmachine op tot een groene olie en zeef die. Mix de eidooier met de azijn en de mosterd en voeg al mixend de lavendelolie druppelsgewijs toe tot een mooie, dikke mayonaise ontstaat. Breng die op smaak met citroensap, zout en een klein beetje crème fraîche.

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp