Skip to main content

De droom trouw locatie in Italië

bruidspaar villa marsi landgoedShe said Yes! En nu? dachten we toen !

We wisten al wel dat als we zouden gaan trouwen dat het een heerlijk feestweekend in Zuid-Europa zijn. WaaromWij houden beiden erg van reizen, maar ook van de relaxte en gemoedelijke sfeer die in Zuid-Europa te vinden is. Daarnaast zijn we aangestoken door een bruiloft in Italië van een koppel uit onze nabije kring. De bubbel, waar je jezelf met een intiem gezelschap tijdens die dagen in bevind is magisch. And last but not least het prachtige weer natuurlijk. In Zuid-Europa heb je hier veel meer zekerheid over ten opzichte van Nederland, waardoor de kans op een volledige buitenbruiloft vele malen groter is. Toen deze knoop eenmaal was doorgehakt zijn we veel gaan googelen. Heel veel. Al snel richten we onze pijlen op Italië en daar kwam trouwl locatie Villa Marsi voorbij. De foto’s op de website en ook zeker het verhaal van Sandor en Christa sprak ons direct aan. We besloten daarom een offerte op te vragen, zodat we een prijsindicatie hadden van een bruiloftsweekend. Voordat we heel enthousiast naar Italië zouden vertrekken wilden we namelijk eerst weten of het financieel gezien allemaal wel mogelijk was. Na ongeveer een kwartier kregen we al een bevestigingsmail met felicitaties en het bericht dat Sandor en Christa binnen enkele dagen terug kwamen op onze aanvraag. Dit voelde direct heel prettig. Vanaf het begin af aan verliep het contact heel soepel. Enkele weken later vertrokken we naar Italië om de Sandor, Christa en hun Villa Marsi te ontmoeten.

 

bruiloft diner tafel trouw locatie villa marsiHet bezoek aan de trouw locatie in Italië

Toen wij in juli 2020 de oprit van Villa Marsi opreden werden we beide verliefd op de omgeving. Aangekomen bij het huis werden we warm ontvangen door Sandor en Christa met een wijntje en een leuk gesprek. Daarna volgde een rondleiding over de trouw locatie en realiseerde we ons pas echt hoe veel mogelijkheden deze prachtige trouw locatie biedt. Wij kozen er voor om te blijven overnachten en raden dit ook zeker aan voor toekomstige trouwkoppels. ’s Avonds kun je direct van de heerlijke kookkunsten van Sandor genieten. Daarnaast biedt het direct de mogelijkheid om nader kennis te maken met Sandor en Christa. Wij hebben ze leren kennen als een bevlogen, enthousiast, meedenkend, en zeer behulpzaam koppel met een groot hart voor Villa Marsi.

 

trouwenringen bruiloft italie

De voorbereiding van de bruiloft en Corona

Onze bruiloft en de aanloop er naartoe speelde zich af gedurende de Coronatijd. Wij hadden niet verwacht dat dit na de zomer van 2020 in zo’n sterke mate zou terugkomen, waardoor we in veel onzekerheid hebben geleefd. We zijn getrouwd op 26 juni 2021 en naarmate de tijd vorderde werden de coronacijfers steeds beter. Het is op zo’n moment heel moeilijk om te besluiten wat je met de bruiloft doet. Gelukkig hebben we hier hele fijne gesprekken over gevoerd met Sandor en Christa en zijn zij in zekere zin hierin ook een steun voor ons geweest. Tevens hebben ze gezorgd voor een hele toffe band, toen onze eigen band in april 2021 liet weten niet te komen. We zijn ze hier tot op de dag van vandaag nog steeds heel dankbaar voor. Sowieso regelen Sandor en Christa heel veel qua leveranciers of partners die nodig zijn voor een fantastisch bruiloftsweekend. Van de bloemen en de taart tot de kapper en visagiste. Het is allemaal mogelijk. Het staat jullie vrij om te kiezen wat je zelf regelt of wat je via het netwerk van Sandor en Christa wil regelen.

ceremonie trouw locatie villa marsi

Juni 2021 onze bruiloft op trouw locatie Villa Marsi

Een jaar later was het zover. In juni 2021 vertrokken we opnieuw naar Villa Marsi. Wederom met kriebels in onze buik. Het was tijd voor ons mooie bruiloftsweekend. Toen we arriveerden op locatie voelde het direct heel vertrouwd en voor ons wederom een bevestiging waarom we voor deze fantastische plek hadden gekozen. Een locatie die van nature al prachtig is en niet veel nodig heeft om er een sprookjeshuwelijk van te maken. We waren ook super benieuwd hoe onze plannen, waar we een jaar mee bezig zijn geweest, in werkelijkheid uit zouden pakken. Dit kunnen we maar met één woord beschrijven en dat is MAGISCH! Zo hebben onze gasten het gelukkig ook ervaren. Dit komt uiteraard door de fantastische bruiloft locatie met vele mooie plekken en uitzichten, waardoor het voelt alsof je een weekend lang op een eiland bent met een heel leuk gezelschap. Ons gezelschap werd namelijk één geheel en mengde zich heel leuk. Er werd daardoor veel gelachen, plezier gemaakt en iedereen voelde zich betrokken. Verder heeft de fantastische muziek van onze band op zaterdag hier ook een bijdrage in gehad. Tot slot de gemoedelijke en fijne sfeer, waarbij ruimte was voor een lach en een traan. Precies zoals we wilden. Dit komt mede door de goede zorgen van onze ceremoniemeesters, onze eigen persoonlijke BABS (deze zijn niet in te huren ?) en uiteraard de Sandor & Christa  van trouw locatie Villa Marsi en hun geweldige team. Het hele weekend was tot in de puntjes geregeld.

 

bruidsdiner trouw locatie villa marsi italie

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp