We are Mr. and Mrs. Marsi

Villa Marsi wordt gerund door ons, Mr en Mrs Marsi. De naam doet misschien Italiaans aan, maar we zijn Nederlanders. Sandór is de chefkok en verzorgt onder andere het culinaire programma, Christa organiseert de rest van de bruiloft. Samen met ons team zorgen we dat de omgeving wordt aangekleed, de stoelen klaar staan en de welkomstborrel geserveerd wordt. Het bruidspaar hoeft, bij wijze van spreken, alleen nog maar het ja-woord te geven.

Since 2010 in Italy

We verschenen in 2010 in het Nederlandse programma Ik Vertrek. We wilden onze kansen ontdekken in Italië en zijn inmiddels volledig geïntegreerd en gegroeid. We genieten van de natuur, de lieve mensen, het eten, de rijkheid van het land en ons eigen enorme, sprookjesachtige paradijs met zo veel ruimte, rust en natuur. Natuurlijk wilden we dat niet voor onszelf houden. Daarom hebben we de locatie ontwikkeld om aan bruidsparen de gelegenheid te geven om met een intieme groep de liefde samen met ons te vieren. Wij huren geen cateraars in, maar doen alles zelf. Communiceren met ons is dan ook snel en duidelijk.

Doordat we inmiddels alweer elf jaar Villa Marsi runnen, kennen we de beste lokale leveranciers met wie we goede afspraken hebben opgebouwd. We kennen de omgeving op ons duimpje, dus willen jullie een middag Urbino in of een wandeling maken, dan weten we precies waar je moet zijn. En elke winter bedenken we manieren om het landgoed nog beter en mooier te maken.

Contact Us

We will think with you about what is feasible in terms of budget, ideas for decorating the location, what planning is most convenient and what menu suits you and your guests best. Please contact us and we will be happy to discuss how we can make your dream wedding a reality.