Skip to main content

Eline & Peter trouwen in Italië le Marche

Lieve Sandor en Christa,
Zo’n anderhalve maand na onze bruiloft bij jullie zijn we nog altijd aan het nagenieten en na de levering van de foto’s, beleven we alles weer even opnieuw.
Alles is voorbij gevlogen. Onze bruiloft was precies wat het moest zijn: klein, intiem en op de juiste locatie, namelijk die van jullie.
We hebben van iedereen zoveel complimenten over jullie ontvangen en die willen we graag bij deze nog even overbrengen. Jullie gastvrijheid, gezelligheid, gesprekken en natuurlijk het eten zijn iedereen enorm bijgebleven. De locatie was prachtig en over alles was nagedacht. Voor ons gevoel was alles nog meer ‘af’ als dat we hadden bedacht.
Van de aankomst op donderdagavond tot aan het vertrek op zondag.
We hebben ons enorm thuis gevoeld, maar ook op mini-vakantie. Die combinatie is goud waard en maakte dat het voor iedereen genieten geblazen was.
Eigenlijk schieten woorden tekort bij het bedanken, dat begrijpen jullie 😉 Wij zijn aan het nadenken om volgende jaar terug te komen voor een mini-vakantie, opnieuw aan tafel bij jullie, samen met een aantal van onze gasten.
Misschien zegt dat meer dan genoeg…
Nogmaals ontzettend veel dank.
Hopelijk tot volgend jaar!
Liefs,
PeterEline en James
Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Ask us a question via WhatsApp
Do you have a question?
Send via WhatsApp