Skip to main content

Onze destination wedding Italia

In september 2021 hebben wij onze “Destination wedding Italia” gevierd bij Villa Marsi. Wát een belevenis! De prachtige kamers, de gastvrijheid van Christa en Sandor, het mooie zwembad en uiteraard, het heerlijke eten. We wisten niet wat we meemaakten!

destination-wedding-italia

Destination wedding “Pool Party”en Pizza”

De ontvangst op vrijdag was direct hartelijk. De lieve honden Olmo en Lupo hielpen daar ook een handje bij! De kamers konden wij direct voorbereiden voor de gasten en bij aankomst waren de koelkasten goed gevuld. Op vrijdag de poolparty was een mooie aftrap voor iedereen; het zonnetje scheen, we hadden een prachtig uitzicht over de bergen en de sfeer zat er mede hierdoor al meteen goed in. De pizza’s gemaakt door Sandor waren heerlijk, met een mooie afsluiten bij het kampvuur. Erg sfeervol en gezellig!

kampvuur-bruiloft-nacht

© rubenmay.com

Wedding day  & Ceremonie

Op zaterdag was het dan zo ver, Maartje mocht zich omkleden boven en Dennis bewaakte beneden het fort. Alles was prachtig aangekleed voor de ceremonie en het avondeten, precies zoals we hadden aangegeven dat we het graag zouden zien. Na de ceremonie speelde het street quartet, wat een echte sfeermaker was en erg passend voor het moment. Zoals de Italianen doen schoven we laat aan voor het eten, en we waren super verrast door wat Sandor ons voorschotelde. Heerlijke pasta’s met streekproducten onder idyllische lampjes. Na het toetje werden alle gasten als verrassing meegenomen naar het dansplateau beneden, wij keken onze ogen uit! Zo mooi was het met alle lichtjes, wat een feest.

 

table-destination-wedding-italia-le-marche-villa-marsi

Final conclusion about our destination wedding in Italia

Wij hebben 3 onvergetelijke dagen gehad op locatie. Sandor en Christa zijn er wanneer je ze nodig hebt maar bewegen zich veelal op de achtergrond, waardoor het lijkt alsof Villa Marsi echt even van jou en je gasten is. Aan alles merk je dat ze enorme passie hebben voor wat ze doen. Een zorgeloze bruiloft om nooit meer te vergeten. Enorm bedankt hiervoor!

destination-wedding-villa-marsi-kimberly

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp