Skip to main content

Villa Marsi trouw locatie in Italië

de-trouw-locatie-in-Italië

Buongiorno tutti,

Wij zijn Nick en Richelle, getrouwd in de zomer van 2021, bij de trouw locatie in Italië “Villa Marsi”. Het was in 1 woord: GEWELDIG!! Samen met al onze vrienden en familie een weekend lang onze bruiloft vieren, samen eten, drinken, zwemmen, lachen, huilen, dansen, feesten, genieten, proosten, etc..

nick-richelle-bruidspaar -villa-marsi

Landgoed Villa Marsi in Italië

Om te beginnen, Villa Marsi landgoed is echt super mooi. Het lijkt wel alsof je daar alleen op aarde bent, een soort idyllisch eiland. Er heerst zoveel rust en de uitzichten zijn fantastisch.

bruid-bij-kapper-villa-marsi

Het zwembad is ook heerlijk, en ook hier heb je een super mooi uitzicht. De slaapkamers hebben een natuurlijke uitstraling en zijn goed verzorgt.

zwembad-villa-marsi-trouw-locatie

Villa Marsi trouw locatie in Italië de catering

Voor lekker eten ben je hier zeker aan het goede adres! Sandor kan ontzettend lekker koken! Christa en Sandor voorzien je van alles. Je hoeft je nergens zorgen om te maken.

Het bruidsdiner werd gestart met een heerlijk voorgerecht van Prociutto crudo (droog gerijpte ham) met Buratta (gevulde mozzarella), rucola, oude Balsamico azijn en olijfolie, daarna  Arostto di Maiale con Tartufo (op lage temperatuur gebraden varkens lende met truffelsaus)

Ik denk dat jullie na het kijken van onze video ook verkocht zijn! Wij kijken terug op super mooie dagen bij Villa Marsi en we komen zeker een keer terug!

Fotograaf: Devis ferri

Videograaf: John Quote Media

 

 

 

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp