Ik Vertrek le Marche 2010 Villa Marsi 

Sandor, Christa, Laszlo en Zsuzsa ) Marsi en niet te vergeten onze 4 voeter’s Lola, Dolce, Olijf Lupo en (Sarah+).

In 2010 begonnen wij aan onze Italiaanse droom (Ik Vertrek). Spannend een nieuwe uitdaging emigreren en een nieuw bedrijf opstarten. We moesten onze banen opzeggen, Sandor was Chef kok bij DimS in Hooglanderveen en Christa werkte bij Assurantie kantoor Wulfse in Amersfoort. Laszlo en Zsuzsa moesten afscheid nemen van al hun vrienden en van school.

Na vijf hele mooie jaren in Italië en heel veel ervaring rijker kwam er een einde aan Villa Marsi 1.0.  We besloten om terug te gaan naar Nederland maar kwamen er al snel achter dat we allemaal ver-Italiaanst waren.  Sandor ging aan de slag als Chef kok op golfclub ” De Pan ” en heeft later ” Brood To Go ” in Amersfoort opgezet, Christa kreeg een baan bij “Arthur en Willemijn stores ” in Amersfoort en heeft zicht opgewerkt als stylist. Een woning vinden was erg moeilijk in onze geboorte stad Amersfoort, dus kwamen we terecht in Klarenbeek (bij Deventer).  Zsuzsa heeft eerst nog een halfjaar groep 8 gedaan en is daarna na het voortgezet onderwijs gegaan op de zelfde school als Laszlo in Twello.

In de zomervakantie van 2015 zijn via Laszlo in contact gekomen met de ouders van een van zijn vrienden en via hun stuiten we weer op een prachtig nieuwe locatie.  Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en de Italië kriebels kwamen weer naar boven,  zodoende zijn we maart 2016 weer geremigreerd naar Italië.  De kinderen zijn weer terug bij hun Italiaanse vrienden en gaan weer in Urbino naar school en wij!…..gaan verder, waar we echt goed in zijn ” zorgen dat onze gasten een onvergetelijke vakantie hebben ” 

   Naar Ik Vertrek  

 

 

Ci vediamo!

ik vertrek