Skip to main content
Bruiloften

Bruiloft mei 2017

By 12 juni 2017november 17th, 2021No Comments

Trouwen in Italië “de Italiaanse bruiloft”

bruidspaar in het bos bohemian
Afgelopen Mei hebben we een prachtige Italiaanse Bohemian bruiloft mogen organiseren bij Villa marsi “trouwen in le Marche”
Ontvangst met limoncello prosecco als aperitief bij het zwembad aan de bar. S ‘avonds onder de bomen een BBQ (Grigliata) en als afsluiting van de avond gezellig bij de kampvuur plaats.
De volgende morgen gezamenlijk met vrienden en familie ontbijten, lekker bijkletsen en aansluitend een prachtige ceremonie midden in het bos en op het platvorm de toost met bruidstaart (Marenga) en prosecco.
De gehele dag is vastgelegd door onze fotograaf Devis “Ürbino Wedding”[Andrea Corfano] De foto reportage is gemaakt op onze locatie maar ook in het prachtige Urbino “Universiteiten stad”
Tot laat in de avond een 5 gangen bruidsdiner bij het restaurant onder de priklampen.
Zondagochtend een brunch, zodat iedereen een beetje kon uitslapen vervolgens was er vrije tijd voor de gasten om de omgeving te verkennen, of om te chillen en een frisse dijk te nemen in het zwembad.
Maandagochtend een echt Italiaans zoet ontbijt en vertrek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp