Skip to main content

 

Bruiloft fotografe

Villa Marsi heeft inmiddels in de afgelopen 14 jaar een sterke en betrouwbare samenwerkingen opgebouwd met zowel lokale leveranciers als leveranciers uit Nederland.

Wij willen onze bruidsparen zo veel mogelijk ontlasten zodat ze volop kunnen genieten van hun bruiloft weekend,

 

Via via kwamen we laatst in contact met Tessa Bruggelink, ze is een Nederlandse bruiloft fotografe en avonturier die graag haar pad wil verbreden en “destination weddings” wil gaan vastleggen.

bruiloft fotografe Tessa Bruggink

Haar doel als bruiloft fotografe is om jullie bruiloft zo natuurlijk mogelijk vast te leggen  en op het moment dat jullie de reportage terugkijken je direct weer wanen in dat fantastische moment dat jullie “Ja”tegen elkaar zeiden.

Het is tenslotte het mooiste moment geweest die jullie samen met familie en vrienden hebben beleefd.

bruiloft fotografe nederland italie

 

Belangrijk is dat een fotograaf zich tussen de mensen door beweegt, iedereen lekker zijn ding laat doen zo worden de foto’s spontaan en echt.

Met de bruiloft fotograaf bespreken we, waar je de mooist “goldenhour shoot”kan maken, dit is tevens ook mooi moment voor jullie om even samen te zijn en even een rust moment te pakken met elkaar. Ondertussen vermaken jullie gasten zich prima met een drankje en een hapje.

 

 

Wil je meer informatie en impressie van Tessa haar shoots? bekijk dan haar website 

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp