Skip to main content

 

Bruiloft fotograaf

Villa Marsi heeft  in de afgelopen 14 jaar  sterke en betrouwbare samenwerkingen opgebouwd met zowel lokale leveranciers als leveranciers uit Nederland.

Want wij willen onze bruidsparen zo veel mogelijk ontlasten en de beste service bieden zodat ze volop kunnen genieten van hun bruiloft weekend.

Destination Weddings in Italië

Via via kwamen we  in contact met Tessa Bruggink. Een Nederlandse bruiloft fotografe en avonturier die graag haar pad wil verbreden en meer “destination weddings” in Italië wil gaan vastleggen. Natuurlijk  snappen we dat helemaal !

bruiloft fotografe Tessa Bruggink

Haar doel is om jullie bruiloft zo natuurlijk en echt mogelijk vast te leggen. Zodat op het moment dat jullie de reportage terugkijken jullie je direct weer dat fantastische gevoel krijgen die jullie samen met familie en vrienden hebben beleefd.

Wat ons aansprak aan Tessa haar stijl van fotografie:

Tijdens een leuk gesprek kwamen we erachter dat we allebei een go with the flow mentaliteit hebben. En dat genieten op je trouwdag belangrijker is dan een lijstje afwerken. Haar stijl is … en … wat erg bij ons past. En ook heel belangrijk; Tessa beweegt zich tussen de mensen door zonder dat jullie het door hebben. Hierdoor kunnen jullie de dag gewoon beleven en krijgen jullie echte foto’s van echte momenten.

Trouw Locatie Villa Marsi & Fotograaf Tessa Bruggink

Samen met Tessa kunnen we jullie dag zo plannen dat jullie optimaal kunnen genieten en ook de mooiste foto’s krijgen. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor jullie gasten zorgen in de vorm van een hapje en een drankje na de ceremonie als jullie foto’s gaan maken tijdens een in Urbino of tijdens het  “goldenhour” moment. Door een samenwerking aan te gaan kent ze straks alle ins en outs van onze locatie en de omgeving. En omdat ze ook Nederlands is kan ze jullie verhaal goed volgen en dat zie je terug in de foto’s.

 

bruiloft fotografe nederland italie

 

 

Wil je meer informatie en impressie van Tessa haar werk?  neem dan een kijkje op haar website 

Mr. Marsi

Villa Marsi Agriturismo, B&B in Le Marche Urbino Italië. Vakantielocatie - Trouwlocatie Blog inhoud: informatie, recepten, documentatie over Italië

Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp