Skip to main content

AVG-verklaring Villa Marsi in Le Marche 

Dit is de privacyverklaring van `Villa marsi

In deze verklaring vertellen we hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die wij in ons contact met jou verkrijgen. Villa Marsi voldoet aan de bepalingen van de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens).

 

De verzamelde persoonsgegevens
Wij doen ons uiterste best om jouw gegevens te beschermen. Wij hebben persoonsgegevens nodig om onze dienstverlening richting jou te waarborgen. Villa Marsi verwerkt deze persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van onze Countryhouse -B&B – Agriturismo en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. De gegevens die wij verwerken bij een aanvraag zijn: Voornaam en achternaam telefoonnummer, e-mailadres en telefoonnummer. Andere persoonsgegevens zijn voor ons op dat moment niet van belang. Bij het inchecken in onze accommodatie vragen we om een legitimatiebewijs en adres gegevens zodat wij je kunnen registreren volgens de Italiaanse wetgeving. Villa Marsi verwerkt gegevens voor de volgende doeleinden: Het reserveren en factureren van je verblijf in een van onze accommodatie en het – op verzoek van de gemeente – bijhouden van het nachtregister voor de toeristenbelasting.

 

Beveiliging
In ons reserveringssysteem gebruiken wij het zogenaamde SSL-veiligheidssysteem (Secure Socket Layer). Dat jouw gegevens versleuteld verzonden worden zie je aan het symbool van een sleutel of gesloten slot in de statusbalk van jouw browser. Bij voorkeur wisselen we per e-mail geen persoonsgegevens uit. In onze bevestigingsmails gebruiken we dan ook uitsluitend je naam, tenzij je zelf verzoekt om een bevestiging met andere gegevens daarin vermeld.
Op onze website gebruiken wij Google Analytics om de werking van de site te kunnen analyseren en om het rendement van verkeersbronnen te kunnen meten.

.

Cookies
Wij vragen hiervoor toestemming via een pop-up.

.

Bewaartermijn gegevens en inzage
Na afloop van je verblijf bij Villa Marsi bewaren wij bovengenoemde gegevens in onze administratie op basis van de wettelijke bewaartermijn. Wij verwijderen gegevens die niet meer nodig zijn. Na de wettelijke bewaartermijn vernietigen wij alle gegevens.

 

Delen met anderen
Villa Marsi verstrekt uitsluitend gegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Promotie doeleinden gebruik

Wij gebruiken beeldmateriaal voor het promoten van Villa Marsi op de website en sociale media. Mocht je daarop niet herkenbaar willen zijn, laat het ons dan weten.

 

Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht voor deze AVG aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

trouwen-in-Italië-ape-piaggio-maintenance-weddinglocation
Villa Marsi 2.0 di Marsi Sandor Jozsef & S.N.C.
Via Ca’Loreto 3 Localita’ Girfalco
61029 Pieve Di Cagna (PU)  Italië
Tel. +39 0722 345128  Cell.  +39 3465197083
Website: www.villamarsi.nl
Stel ons een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Verstuur via WhatsApp