Relax vakantie met zwembad in Le Marche 

Villa Marsi in Le Marche 

De ideale bestemming om te genieten van een heerlijk vakantie in een natuurlijke omgeving, s ‘avonds de mogelijkheid hebben om aan te schuiven aan de lange tafel voor een twee gangen dineren in Italiaanse sfeer met heerlijke streekwijnen. Zonnen, zwemmen, relaxen en  chillen.  Wil je een dagje naar het strand? Met 45 minuten zit je aan de kust.

Het gasten verblijf

is in 2010 helemaal gerenoveerd. De kamers zijn ruim, gezellig en met natuurlijke materialen en kleuren ingericht. De vijf boven kamers zijn geschikt voor maximaal vier personen per kamer. Elke kamer heeft een dubbel bed en een of twee bedden op de vide welke via een wenteltrap bereikbaar is. De drie badkamers zijn separaat gelegen in de hal. Voor grote kinderen is het ook mogelijk om twee kamer s naast elkaar te boeken zodat de kinderen een eigen kamer hebben.

 

Drie kamers met eigen badkamer zijn gesitueerd op begane grond. Rome, Firenze en Milano hebben een prachtig uitzicht over de groen vallei. Milano is tevens geschikt voor mindervalide.

Vanuit het gastenverblijf kijk je op de fruitbomen en bos, via het bos bereik je de dome en het zwembad en kom je mooie plekjes tegen om te genieten van het mooie uitzicht of je even af te zonderen met een mooi of spannend boek bij een van de leuke plekjes.

Aan de zijkant van het gastenverblijf is een mooie groene grote tuin aangelegd met mooie bomen tussen de bomen hebben we een lange tafel geplaatst, waar we gezamenlijk s’avonds dineren.

wedding table

Aan de andere zijde van het gastenverblijf ligt het restaurant en de keuken. Het restaurant heeft vier openslaande deuren waardoor je terras bereikt met bistro setjes. In het restaurant serveren wij het ontbijt in buffetvorm. Je kunt er voor kiezen om buiten te zitten in de ochtend zon of binnen in het restaurant. Buiten het seizoen om wordt de lunch en het diner in het restaurant geserveerd.

Iets verder op van het gastenverblijf bevinden zich drie B&B kamers deze hebben een tuin met gras  en uitzicht op het bos. De kamers zijn met natuurlijke materialen en kleuren ingericht.

Tussen het gasten verblijf en de B&B kamers ligt de bunker met de receptie om in en uit te checken.

Het zwembad is te bereiken via een korte wandeling door het bos naast het gastenverblijf je komt dan langs de kampvuurplaats en de blokhutten en tipi’s

pool-bar-marsi-urbino

Het zwembad in ovale vorm is 1.40 meter diep en heeft rondom een tegelterras en ligstoelen.  Vanuit het zwembad heb je een prachtig uitzicht over de groene heuvels van Montefeltro.

Aan de rechterkant van het gasten verblijf staan diverse fruitbomen. Er is een pad dat leidt naar een platform met diverse plekjes waar je heerlijk rustig een boek kan lezen, wijntje drinken of gewoon genieten van de mooie uitzichten, zo heb je ook gelijk een wandelroute te pakken. Kinderen kunnen zich ook goed vermaken in het bos met leuke paadjes.

villa-marsi-tuin

Kook workshops worden gegeven in de restaurant keuken en in de kookstudio aan huis. Lees hier meer